KOCATEPE SAĞLIK OCAĞI PROJESİ TAMAM

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

- KOCATEPE SAĞLIK OCAĞI 10 YILLIĞINA DEVREDİLDİ

Gaziantep’in Şehitkamil  Belediyesi tarafından Kocatepe Mahallesi yaptırılan sosyal tesisin birinci katındaki sağlık ocağı, protokolle 10 yıllığına İl Sağlık Müdürlüğüne devredildi. Sağlık ocağı Kocatepe ve Yunus Emre Mahallelerinde oturan yaklaşık 15 bin kişiye birinci basamak hizmet sunacak olan sağlık tesisinin Valilikteki sağlık ocağı devir törenine Gaziantep valisi Süleyman KAMÇI, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet AYDIN Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU, İl Sağlık Müdür Vekili Serdar POLAY katıldılar.

           

         Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU`na teşekkür eden Vali Süleyman Kamçı ; "İlimizde sağlık ve eğitim en önemli ihtiyaçlar.Şehitkamil Belediyesi de bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında gayret göstermekte ve sağlık alanında bu güne kadar 12 sosyal tesis içinde sağlık ocağı yaparak büyük hizmet sağlamıştır. Sağlık ve eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlayan başta belediyeler olmak üzere tüm kurum kuruluş ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

 - FADILOĞLU; BU ALANDA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU, yaptığı konuşmada ise bu alandaki desteklerinin süreceğini  belirterek, “yeni devredilen sağlık ocağıyla birlikte şimdiye kadar 12 sağlık tesisini sağlık müdürlüğü emrine verdik. Sağlık müdürlüğümüz ve sayın valimizden fikir alarak ihtiyaç olan bölgeye sağlık ocağı yapmaya devam edeceğiz. Çok yakın zamanda ise Beylerbeyi’ne  nitelikli bir sağlık ocağının projelendirmesini yapıyoruz” dedi.

 

Valilikteki törende daha sonra Vali Sülayman KAMÇI ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU, sağlık ocağı devir protokolünü imzaladılar.