KÖY TURNUVALARI’NDA YARI FİNAL HEYECANI BAŞLIYOR
ÇEYREK FİNAL MÜCADELELERİ SONA ERDİ, ŞİMDİ SIRA YARI FİNALDE
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde düzenlenen ve büyük bir coşku ile devam eden Köy Turnuvaları’nda, çeyrek final maçları nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Bağbaşı, Beylerbeyi, Dülük ve Çaykuyu köylerinin takımları, rakiplerini eleyerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Şimdi ise gözler, oynanacak yarı final karşılaşmalarına çevrildi.
Turnuvanın çeyrek final aşaması, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Bağbaşı Takımı, Karahöyük Takımı ile 4-4 berabere kaldı ve penaltılar sonucunda yarı finale yükseldi. Beylerbeyi ve Aktoprak arasında oynanan karşılaşmada da skor 1-1’lik eşitlikle sona erdi ve penaltı atışlarında Beylerbeyi gülen taraf oldu. Atabek ve Dülük takımları arasındaki mücadele ise Dülük’ün 3-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Çeyrek finalin son maçında ise Çaykuyu, İncesu’yu 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.
Yarı final maçlarının ardından kazanan takımlar, büyük finalde karşı karşıya gelecek ve Köy Turnuvaları’nın şampiyonu belirlenecek.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMEKLİLERE VEFA DESTEĞİ
İFTİRALAR, BELGELERLE DARMADAĞIN
ŞEHİTKAMİL’DE ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ VERİMLİ GEÇİRİYOR
ŞEHİTKAMİL’DEN BAĞBAŞI MAHALLESİ’NE YENİ ARAZİ YOLU
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, ŞEHİTKAMİL’DE COŞKUYLA KUTLANACAK
DÜLÜK TABİAT PARKI'NDA ORMAN YANGINI TATBİKATI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
GAZİANTEPSPOR TARAFTARLAR LOKALİ COŞKULU KATILIMLA AÇILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ATABEK VE ÖVÜNDÜK MAHALLELERİNE ZİYARET