KÜÇÜK SATRANÇILAR ŞEHİTKAMİLDE ÇOK MUTLU

ŞEHİTKAMİL VE M1 MERKEZ’DEN SPORCULARA ÖDÜL YAĞMURU

Gaziantep M1 Alış Veriş Merkezinin sponsorluğunda, Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği tarafından organize edilen, Kurtuluş Satranç Turnuvası Küçükler İl Birinciliği Turnuvasında, 12 farklı kategoride ilk 6 dereceye girmeyi başaran 72 sporcu, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törenle ödülleriyle buluşturuldu. Ödül töreninde Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Remzi Ekinci, Gaziantep M1 Alış Veriş Merkezi Müdürü Tuncay Cingöz ile birlikte çok sayıda satranç hakemi ve sporcu velileri dereceye giren sporcuları yalnız bırakmazken, şampiyon sporcular, kupa, madalya, başarı belgesi, Mp3çalar ve lunapark biletleriyle ödüllendirildi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurtuluş Satranç Turnuvası Küçükler İl Birinciliği Turnuvasına, katılan tüm sporcuları kutladığını belirtti. Fadıloğlu, turnuva sonunda dereceye girerek Antalya ilinde düzenlenecek Küçükler Kategorisi Satranç Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek sporculara ise başarılar diledi. Başkan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada; “  Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi düzenlendiğimiz ve ay boyunca süren etkinliklerle anıyor, bağımsızlığı ve kurutuluşu büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu etkinlikler çerçevesinde düzenlenen satranç turnuvasına olan yoğun katılım, bir zeka sporu olan satrancın şehrimizde ne kadar geliştiğinin açık bir göstergesi ve bu durum oldukça memnuniyet verici. Ben turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.