KÜLLÜ KÖYÜ ASFALTLANDI

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

    Köy sakinleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, toz ve topraktan kurtulmanın sevincini yaşadıklarını ifade ettiler.

    BAŞKAN FADILOĞLU, SÖZLERİNİ TEK TEK YERİNE GETİRİYOR
Seçim öncesi vermiş olduğu tüm vaatleri tek tek yerine getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle statüsüne geçerek Şehitkamil Belediyesi’ne bağlanan küllü köyünün asfalt sorununu çözdü. Seçimden önce köy sakinlerine sorunları dinleyen Fadıloğlu, engellilerle internet üzerinden kolay iletişim sözünün ardından, Küllü köyü sakinlerine vermiş olduğu ‘asfaltsız yol kalmayacak’ sözünü de yerine getirmiş oldu.

    MUHTAR VE MAHALLE SAKİNLERİ MİNNNETTAR
Küllü Köyü (mahallesi) muhtarı Mehmet Bozkaya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ederek, uzun yıllardan sonra asfaltla tanıştıklarını söyledi. Köydeki vatandaşlarının yaşam kalitesinin artığına dikkat çeken Muhtar Bozkaya, “Çocuklarımız toz toprak içerisinde yaşıyordu. Evlerimizin içerisi toz toprak idi. Çok şükür şimdi her yer pırıl pırıl oldu. Şehitkamil Belediye Başkanı adam gibi adammış. Başkan dediğin sözünde durur. Kendisine güvenimiz bir kat daha artmıştır. Allahtan kolaylıklar diliyorum. Buradan ayrıca, köyümüze gelerek bir günün bize feda eden Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özgüler’e de teşekkür etmek istiyorum. Köyümüzü gezdi. Eksikliklerimizi tespit etti. Belediye ile ilgili olanları da olmayanlarında çözümü için bizlere öncülük etti. Allah razı olsun” diye konuştu.

    ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR…
Köllü köyü sakinleri ve özellikle çocuklar yolların asfaltlanması ile birlikte büyük sevinç yaşadılar. Görüşlerini belirten bazı çocuklar, hem oyun oynarken hemde okula gider gelirken özellikle kış aylarında büyük güçlük yaşadıklarını belirterek, “Artık kışın çamur, yazın tozdan kurtulduk” diye konuştular.

Köydeki hanımlar ise, özellikle yaz aylarında evlerin toz içerisinde kaldığını ifade ederek, şunları söylediler: “Evlerimizi her gün temizlemek zorunda kalıyorduk. Çocuklarımız sağlıksız ortamlarda oyun oynamak zorunda kalıyorlardı. Allah kendisinden razı olsun. Şehitkamil Belediye Başkanı buraya el attı. Hem asfalt sorunu gederildi ve hemde çevre düzenlemeleri yapıldı.”