KURS GÖREN BAYANLARA SON TEKNOLOJİ BİLGİLER

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı 29 Ekim Sosyal tesisinde gerçekleşen eğitim seminerine brother bölge distribütörü değer makine eğitim görevlisi Seda Kaya ve çok sayıda kursiyer bayan katıldı.
Kursiyer bayanlara LS 2125, BM 3600, NV 50, NV 400; NV 90 ev tipi dikiş makineleri kullanımı ile ilgili bilgiler verilirken uygulamalı olarak ta dikiş ve motif yapma teknikleri öğretildi.

 

MAKİNELERİ TANIMAK EĞİTİMİMİZDE ÇOK ÖNEMLİ
Bu eğitimin yararlarını konusunda bilgiler veren 29 Ekim sosyal tesisi dikiş ve nakış hocası Elif Uğur; “Bu tür düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin amacı, kurs sonrası öğrencilerimizin ekonomik kazanç sağlamaya başladıklarında, kullanacakları makineyi tanımaları, özelliklerini öğrenmeleri ve karşılaşacakları sorun karşısında neler yapmaları gerektiğini bilmeleridir. Özellikle bilgisayarlı dikiş makinelerini dikiş formatında her türlü deseni yükleyerek nakışa dönüştüre bilecekler. Öğrencilerim bu konularda zaten çok başarılılar bu eğitimin ardından daha da başarılı olacaklardır” dedi.
 

AMACIMIZ EĞİTİMLERİ BAŞARIYA DÖNÜŞTÜRMEK

Sosyal tesislerde birbirinden güzel eğitimler aldıklarını ve bu eğitimlerin her zaman faydalarını gördüklerini dile getiren kursiyerler ise; “ 29 Ekim Sosyal tesisinde 45 kursiyer arkadaşla birlikte çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bugün burada yine güzel bir eğitim aldık. Son teknolojilere sahip dikiş ve nakış makinelerini tanıyıp ileriki günlerde nasıl faydalanabiliriz bunu düşüneceğiz. Uygulamalı olarak da kendimizin deneme şansı oldu. Bu eğitimleri bize sunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.