KURSİYERLERİN PİKNİK KEYFİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Değişik semtlerde bulunan anne merkezlerine kayıtlı annelerin ve çocukların birbirleriyle kaynaşması ve tanışmalarını sağlayabilmek adına Şehitkamil Dülük Mesire Alanında piknik düzenlendi. Pikniğe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Nurtepe, Özgürlük, Necip Fazıl ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi Anne Merkezi yöneticileri ve öğretmenleri çok sayıda Anne Merkezlerine kayıtlı anne ve çocukları katıldı.

Şehitkamil Mesire alanındaki masalara serilen sofraların üzerlerinde evden getirdikleri Dolma, kek, pasta, köfte gibi yemekleri birbirlerine ikram eden Anneler çalan müzik eşliğinde bol bol oynama fırsatı buldular. Kimi anne ise pikniğin tadını mesire alanında kendi elleriyle yoğurduğu köfteyle çıkardı.

“Sizin Mutlu Görmek Beni Mutlu Ediyor”

Annelerin ve çocukların ilgisi karşısında çok mutlu olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu; “Sizi böyle mutlu görmek beni çok mutlu ediyor. Artık bu tür etkinliklerimizi Bahar ayı ile Sonbahar aylarında düzenleyeceğiz. Uzun bir dönem geçirdiniz sıkılmışsınızdır. Bizde sizlere böyle temiz bir ortamda piknik yaptırmanın uygun olacağını düşündük” dedi.

“Anne Merkezlerini Çok Önemsiyoruz”

Gaziantep’in en büyük çocuk oyun gurubunun Şehitkamil Dülük Mesire alanında bulunduğunu da belirten Başkan Fadıloğlu; “Böyle bir organizasyonu daha önce yapmayı düşünüyorduk ama mesire alanımızda ki fiziki şartlar iyi değildi. Ama şimdi bambaşka bir Dülük Mesire alanı var. Biz sizin emrinizdeyiz. Yaptığımız her şey sizin kaynaklarınız. Size en iyi şekilde harcamak bize mutluluk veriyor. Anne merkezlerini çok önemsiyoruz. Çünkü sizler bu çocukların geleceklerine yön verecek kişilersiniz. Sadece okulda aldıkları eğitim değil evde de aldıkları eğitim önemli. Bu açıdan bu tür etkinliklerimizi seri şekilde yapacağız” dedi.

Pikniğe katılan Anneler ise; “Bu tür organizasyonlar bizi çok mutlu ediyor. Gün boyu çocuğumuzla ve ev işleriyle çok sıkılıyoruz. Burada değişik insanlarla tanışıp konuşuyoruz. Başkanım Rıdvan Bey bizi çok mutlu etti. Fırsat buldukça sosyal tesise gelip halimizi hatırımızı sorarak bizimle ilgileniyor. Dün evde hazırladığımız yemekleri tatlıları burada tanıştığımız arkadaşlara ikram ediyoruz. Bu etkinliği düzenlediği için başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Hediye olarak getirdiği oyuncakları çocuklara tek tek dağıtan Başkan Fadıloğlu, bol bolda hatıra fotoğrafı çektirdi.