KÜSGET SANAYİ SİTESİNİN KONTEYNERLERİ YENİLENİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Küsget sanayi sitesinde düzenlenen programa Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcıları, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kemal Güneş, çok sayıda oda Başkanı ve Küsget Esnafı katıldı
.
Programın açılış konuşmasını yapan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Şehitkamil Belediyesi’nin temizlik başta olmak üzere tüm hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.
700 Adet Metal Çöp Konteyneri Dağıtıldı…

Açılış konuşmasından sonra söz alan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıoğlu ise Sanayi sitesi esnafının sıkıntılarını yakından bildiklerini dile getirerek elimizden geldiğince esnaf arkadaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Küsget’in fiziki şartlarının ve alt yapısının yetersiz olduğu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “ Mevcut imkanlarla neler yapabiliriz diye arkadaşlarla bunun konuşmasını yaptık. Bunun neticesinde Sanayi sitesinin görünüşü bizi de rahatsız ediyor. Nihayetinde sizin kadar dışarıdan gelip burada iş yapan arkadaşlarımızda var. Yeni yapmış olduğumuz düzenlemelerle artık 400 Litrelik konteynırları devre dışı bırakıyoruz ve ihtiyacı olan köylere gönderiyoruz. Bugünden itibaren Sanayi Mahallesine 700 Adet sıfır konteynır dağıtıyoruz. Bizim buradaki maksadımız etrafın temiz kalması ve pis görüntülerin ortadan kalkması olduğunu belertti.”

Esnaf arkadaşlardan da dağıtımı yapılan konteynırlara sahip çıkmalarını isteyen Başkan Fadıloğlu; “Temiz ve sağlıklı bir çevre için sizlerinde bizlere yardımcı olması gerekiyor. Çöp poşetlerini konteynırlara susuz ve ağzı kapalı olarak bırakmalarını, delici ve yakıcı atıkları ise çöp konteynırlarının içerisine bırakmamaları istendi.”