.jpg)
MAHALLE OLAN KÖYLERDE HİZMET SEVİNCİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ
Şehitkamil ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve yasa ile mahalle statüsüne geçen köylerde sorunların bir bir çözülmesi, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların yüzünü güldürüyor. Karaçaburç, Erikli, İbrahimşehir ve Sinan mahallelerini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu; “Sizin sorunlarınız, bizim sorunlarımızdır. Ve biz bu sorunları çözmek için buradayız. Sizler bizim için çok değerlisiniz” dedi.
HER BÖLGEYE EŞİT HİZMET
Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla fikir alış-verişinde bulunan Başkan Fadıloğlu, daha sonra yapılan sosyal tesisleri yerinde gezdi. İlçe merkezindeki mahalleler ne hizmet alıyorsa, mahalle olan köylerde aynı şekilde hizmet aldığını dile getiren Başkan Fadıloğulu; “Hizmette ayrımı yapmamız söz konusu değil. Şuan bu mahallelerimizi ziyaret ederek, eksiklerini yerinde tespit ettik. Sosyal tesis ihtiyacı oylan mahalle olan köylerimize hızlı bir şekilde sosyal tesislerini yapıyoruz. Atabek, Karahöyük, Karasakal, Kozluyazı, Bedirkent, Tuğlu, Erikli, Karacaburç, İbrahimşehir, Sinan, Karadede, ışıklı ve Dımışkılı mahallelerimize bay-bayan taziye evleri başta olmak üzere sosyal tesislerini inşa ediyoruz. Bu hizmetlerin yanı sıra asfalt ve kilit taşı ihtiyacı olan yerlerde de ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor” dedi.
BAŞKANIMIZLA NEKADAR GURUR DUYSAK AZDIR
Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, “Başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizin eksiklerini anında çözüme kavuşturuyor. Bugünde bizleri ziyaret etti. Güvenimizi boşa çıkartmadıkları için kendisine ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz. Bu ülkenin ve bu kentin böyle çözümcü, sözünün eri ve ufku geniş başkanlara ihtiyacı var. Kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştular.
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET