MAHALLE OLAN KÖYLERDE HİZMET SEVİNCİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ

Şehitkamil ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve yasa ile mahalle statüsüne geçen köylerde sorunların bir bir çözülmesi, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların yüzünü güldürüyor. Karaçaburç, Erikli, İbrahimşehir ve Sinan mahallelerini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu; “Sizin sorunlarınız, bizim sorunlarımızdır. Ve biz bu sorunları çözmek için buradayız. Sizler bizim için çok değerlisiniz” dedi.

HER BÖLGEYE EŞİT HİZMET

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla fikir alış-verişinde bulunan Başkan Fadıloğlu, daha sonra yapılan sosyal tesisleri yerinde gezdi. İlçe merkezindeki mahalleler ne hizmet alıyorsa, mahalle olan köylerde aynı şekilde hizmet aldığını dile getiren Başkan Fadıloğulu; “Hizmette ayrımı yapmamız söz konusu değil. Şuan bu mahallelerimizi ziyaret ederek, eksiklerini yerinde tespit ettik. Sosyal tesis ihtiyacı oylan mahalle olan köylerimize hızlı bir şekilde sosyal tesislerini yapıyoruz. Atabek, Karahöyük, Karasakal, Kozluyazı, Bedirkent, Tuğlu, Erikli, Karacaburç, İbrahimşehir, Sinan, Karadede, ışıklı ve Dımışkılı mahallelerimize bay-bayan taziye evleri başta olmak üzere sosyal tesislerini inşa ediyoruz. Bu hizmetlerin yanı sıra asfalt ve kilit taşı ihtiyacı olan yerlerde de ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor” dedi.

BAŞKANIMIZLA NEKADAR GURUR DUYSAK AZDIR

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, “Başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizin eksiklerini anında çözüme kavuşturuyor. Bugünde bizleri ziyaret etti. Güvenimizi boşa çıkartmadıkları için kendisine ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz. Bu ülkenin ve bu kentin böyle çözümcü, sözünün eri ve ufku geniş başkanlara ihtiyacı var. Kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştular.