MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN BAŞKAN FADILOĞLUNA ZİYARET

Ziyaret hakkında açıklama yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Doç. Dr. Hüseyin Çelik; “Bugün Şehitkamil Belediyemizi ziyaret ettik. Hatırlarsanız belediyecilik denince akla çöp toplamak, asfalt, kanalizasyon hizmetleri yapmak ve şehrin su ihtiyacını karşılamak gelirdi. Bildiğimiz klasik hizmetler yani. Çocuklarımıza oluşturdukları oyun parkları alanlarından tutunda bazı konulardaki eğitim faaliyetlerine kadar sosyal belediyecilik tam anlamıyla bu belediyelerimizde hayata geçiriliyor. Aş evlerinden gıda bankalarına kadar vatandaşımız ihtiyaçlarını buralardan karşılayabiliyorlar. Yine sosyal belediyecilik ve sosyal devlet anlayışı çerçevesinde imkanlar oluşturulmuş.

Bu açıdan ben Şehitkamil Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Tabi Gaziantep’te kronik problem çarpık yapılaşmadır yani gece kondu. Kentsel dönüşüm projeleri uygulayacağız. Malumunuz ciddi manada nüfus artışı var. Gaziantep’in son yıllarda nüfusu her geçen gün adeta geometrik bir şekilde katlanarak artıyor. Bu insanlarımıza bir şekilde hizmet vermemiz gerekiyor. İşte bu noktada belediyelerimizin çalışmaları her geçen gün bu sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Biz Gaziantep’i bir marka kent yapma iradesine sahibiz böyle bir hedefimiz var. Gaziantep kabuğunu yırtan ve yeni hamlelere hazır olan bir kenttir” dedi.