MİLLETVEKİLİ ERDOĞAN VE BAŞKAN FADILOĞLU MAHALLELERİ GEZDİ

İftara yakın mahalleleri gezen AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan ve Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, mahallede vatandaşlar ile sohbet etti. Mahalle sakinlerinin evlerine de ziyaret eden Başkan Fadıloğlu ve Milletvekili Erdoğan ailelerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Fadıloğlu ve Milletvekili Erdoğan’ı mahallelerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu’nun sorunları dinleyen, çözüm üreten ve çalışan bir Belediye Başkanı olduğunu ifade etti.


AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Başkan Fadıloğlu’na aileleri ile yakından ilgilendiği için teşekkür ederek, “Belediyemiz bizim Ramazanın her günü aileleri ziyaret ediyor. Tabi Ramazan öncesi de bu tür ziyaretler gerçekleştiriyor. Gördüğüm kadarıyla aileleri iyi seçiyorlar tespit ediyorlar. İhtiyaç içerisinde bu ailelerin sıkıntıları dinlenerek çözüm bulunmaya çalışılıyor. Bu açıdan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Vatandaşın sorunlarını yakından görmek ve sıkıntılarına çözüm bulmak adına gezdiklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu bir ekip işidir. Bu bizim rutin olarak yapmış olduğumuz ziyarettir. Ramazanın dışında da haftada bir veya iki evi ziyaret ediyoruz. Ramazan münasebetiyle de her gün bu faaliyetleri devam ettiriyoruz. İftardan önce 4 ev iftar sonrası ulaşabildiğimiz evleri ziyaret ediyor ve günlük 10 eve ulaşmaya gayret ediyoruz. Mahallelerin ortak sorunlarını yerinde görebilmek adına ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Onun ötesinde de ziyaret etmiş olduğumuz evlerde sosyal ihtiyaçlardan dolayı ne yapılabilir. Ekonomik durumu kötü olan kardeşlerimizin sosyal yardımlaşma tarafından neler yapılabilir amacıyla bu tür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.