MİLLETVEKİLİ KOÇER İLE BAŞKAN FADILOĞLU EVLERE KONUK OLDULAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ZİYARETLERE HANIMLARIYLA KATILDILAR

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret edip elinden gelen desteği sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte asker eşi başta olmak üzere yoksul aileleri ziyaret ettiler.  Ziyaretlere Milletvekili Koçer’in eşi Füsun Koçer İle Başkan Fadıloğlu’nun eşi Seval Fadıloğlu da eşlik etti.


BURAYA KADAR GELMENİZLE BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ

İlk olarak Yeşilova Mahallesi’nde teyzesinin yanında oturan ve eşi askerde bulunan iki çocuk annesi Rukiye Demir’in evine konuk olan Milletvekili Koçer ile Başkan Fadıloğlu, evin eksiğiyle birebir ilgilendiler. Eşinin askerliğini Ankara’da yaptığını belirten Rukiye Demir, “Üç buçuk yıldır evliyim Eşim beş ay oldu askere gideli. İki çocuğumla birlikte teyzemin yanında kalıyorum. Şuana kadar sağ olsun Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizlere destek oldu. Eşim askerde olduğu için anında maaş bağladılar. Gereken yardımları da her ay düzenli olarak gönderiyorlar. Allah sizlerden razı olsun. Beni çok mutlu ettiniz” dedi.


SİZLERİN DESTEĞİNİ HER ZAMAN GÖRÜYORUZ

Daha sonra Eydi Baba Mahallesi’nde ikamet eden sara hastası iki çocuk annesi Filiz Çerit’in evine konuk olan Koçer ile Fadıloğlu, yanlarında getirdikleri oyuncakları ve hediyeleri çocuklara verdiler. Geçimini gündelik temizliğe giderek kazandığını dile getiren Filiz Çerit, “Geçimimi sağlamak için haftanın belirli günlerinde ev temizliğine gidiyorum. Çocuklarım küçük olmasından ve benimde sara hastası olmamadan dolayı fazla gelirim olmuyor. Bundan önceki oturduğum ev kullanılacak durumda değildi. Başkanımın desteğiyle daha kullanışlı bir eve taşındık. Yaptığınız yardımlardan ötürü ve buraya kadar gelip halimizi hatırımızı sormanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.


MİLLETVEKİLİ KOÇER YARDIMCI OLDU

Filiz Çerit’in çocuklarının yanında, evin içinde gelir getiren bir şeyle uğraşması gerektiğini vurgulayan Milletvekili Koçer ise, hasta olman sebebiyle ve çocuklarının küçük olmasından dolayı evin içinde bir şeylerle uğraşıp maddi getir sağlaman lazım. Bu konuda sana yardımcı olayım” dedi.


KÜÇÜK KADER DUYGULANDIRDI

Altı eve konuk olan ve onlarla gülüp onlarla hüzünlenen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son ziyaretleri ise Özgürlük Mahallesi’nde oturan beş çocuk annesi Neriman Kamburcu’nun ailesine oldu. Eve girdiklerinde hamur açıp akşam yemeğini hazırlamaya çalışan evin minik kızı 10 yaşındaki Kader’i görünce sofraya oturup onu izleyen Koçer ile Fadıloğlu, duygu dolu anlar yaşadılar.