MİLLETVEKİLİ KOÇER VE BAŞKAN FADILOĞLUNDAN EV ZİYARETİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Milletvekili Koçer ve Başkan Fadıloğlu'nun ziyaretine AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Feray Aksoy ve bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Selimiye Mahallesi'ndeki 5 evi ziyaret eden Koçer ve Fadıloğlu, ailelerin sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü noktasında ilgili kurumlara bilgi verdiler. Ailelerin çocuklarına da özel ilgi gösteren Koçer ve Fadıloğlu, onlara oyuncak hediye ettiler. Ziyaret sonunda ise ailelere gıda yardımında bulunuldu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile Selimiye Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik, sorunlarını dinledik. Ziyaretimiz sırasında ailenin yeni doğan 5 günlük Murat isimli çocuğunu sevdik. Ailesinin sorunlarını dinledik. Dilek ve temennilerini süratle çözmeye çalıştık. Onlara destek olmak ve dertlerini dinlemek bizim vazifemiz. Ramazan ayında mümkün olduğunca onlarla olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz onlar için varız. Onlar bizim çocuklarımız, bizim geleceğimiz" dedi. Koçer, ziyaret ettikleri yerlerde sıcak bir şekilde karşılandıklarını ve aynı şekilde uğurlandıklarını ifade etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da, Ramazan ayı boyunca vatandaşların evlerine konuk olduklarını dile getirerek, "Ramazan, birlik ve beraberlik ayı. Ziyaretlerimizi Ramazan ayı boyunca sürdüreceğiz. Bu ziyaretler hem aileleri sevindiriyor, hem onların sıkıntılarını dinleme fırsatı bularak çözüm arıyoruz. Onların hayır dualarını almak bizim için yeterli. Biz her zaman vatandaşımızın yanında olacağız ve sorunları çözmek için çaba harcayacağız” diye konuştu.

Vatandaşlar da, Milletvekili Nejat Koçer ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nu evlerinde görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.