MİLLETVEKİLİ MAZICIOĞLU VE BAŞKAN FADILOĞLU MAHALLELERİ GEZDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


GENİŞ KATILIMLI ZİYARET
Sabahın erken saatinde Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı olan Taşlıca, Küllü, Sinan, Günbulur, Türkyurdu ve İbrahimşehir Mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman ve Ak parti İl yönetim kurulu üyeleri vatandaşlarla bir araya geldiler.

MUHTARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA PLAKET
Mahalle muhtarı ve sakinleri tarafından ağırlanan protokol üyeleri ile beraberindeki heyet, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler. Taşlıca Mahalle Muhtarı Ali Bayram Erikçi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na, yaptığı güzel çalışmalardan dolayı ve Taşlıca mahallesin de vatandaşların hizmetine sunulan sosyal tesis için teşekkür plaketi takdim etti. Plaketten dolayı teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, bu plaketi tüm ekip arkadaşlarının adına aldığını dile getirdi.

ALLAH MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN
Protokol üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Günbulur Mahalle Muhtarı Memik Dede Büker; “Vekilimiz Halil Mazıcıoğlu ve Başkanımız Rıdvan Fadıloğlun’dan Allah razı olsun. Yaptıkları çalışmalardan son derece memnunuz. Ufak tefek eksiklerimiz bulunuyor. İnşallah onu de gidereceğiz. Son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı çok kötü günler yaşıyoruz. Allah Milletimize ve Devletimize zeval vermesin. Şu terör belasından bizleri kurtarmayı nasip etsin. Buraya kadar gelip bizlerin halını hatırını soran herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

BİZ HER ZAMAN MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ
Vatandaşların ilgisinden memnun kalan ve Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’na teşekkürlerini sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “ Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte rutin olarak mahallelerimizi, mahalle olan köylerimizi ve köylerimizi zaman zaman ziyaret ediyoruz. Amacımız mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve anında çözüm üretmek. Bizim işimiz milletimize hizmet götürmek. İmkanlarımız dahilinde mahallelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz. İnşallah muhtarlarımızın övgülerine layık oluruz. Hizmet kalitemizi arttırarak devam ettireceğiz” dedi.
 
İNSANLARIMIZ YERELDE İYİ İNSANLARLA ÇALIŞIRLARSA GÜZEL İŞLER OLUYOR
Gezi esnasında kendisine eşlik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman’a teşekkür eden Ak Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise; “Sabahın erken saatinden beri köylerimizi, mahallelerimizi geziyoruz. İnsanlarımız yerelde iyi insanlarla çalışırlarsa güzel işler oluyor. Halkını düşünen insanlarla çalışıldığı zaman her şey çok güzel oluyor. Belediye Başkanlarımız kendi bölgelerinde çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Biz ekip olarak buralara daha önce geldiğimizde çok sayıda eksikle karşılaşıyorduk. Şimdi geldiğimizde ise birkaç eksiğin olduğunu görüyoruz. Dost dostun yüzüne söyler misali vatandaşlarımızda bizleri dostu olarak görüyorlar ve taleplerini iletiyorlar. Bizlerde gerekeni yapacağımız konusunda kendilerini söz veriyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayan ve ellerinden gelen ilgiyi gösteren, ikramlarda bulunan başta muhtarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.