MİLLETVEKİLİ MAZICIOĞLU VE BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLARLA BULUŞTU

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Hem caminin eksiklerini incelemek hem de vatandaşların sorunlarını dinlemek isteyen Milletvekili Mazıcıoğlu ile Başkan Fadıloğlu, Cuma namazını Boyno Mahallesi’nde bulunan Mehmet Ali Eruslu Cami’de kıldılar. Namazın ardından ilk olarak vatandaşlar ile sohbet eden Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu sorunları yerinde dinlediler. Daha sonra camide ve çevresinde inceleme yaparak eksikleri tespit eden Mazıcıoğlu ile Fadıloğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandılar.

“MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN İLGİSİNDEN MEMNUN KALDIK”

Milletvekili Mazıcıoğlu ile Başkan Fadıloğlu’nun ilgisinden memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise, “Milletvekilimiz ve belediye başkanımız Mehmet Ali Eruslu camimizde Cuma namazını kıldıktan sonra bizim sorunlarımızı dinlediler. Milletvekilimiz ve belediye başkanımız hepimizle tek tek yakından ilgilenip sohbet etti. Sıkıntısı olan kardeşlerimize imkanları dahilinde yardımcı olacağını söylediler. Milletvekilimizin ve başkanımızın bizimle yakından ilgilenmesi hepimizi mutlu etti. Bu yüzden kendilerine çok teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.