MİLLETVEKİLİ NEJAT KOÇER İLE BAŞKAN FADILOĞLU AİLE ZİYARETLERİNDE

AİLELERLE TEK TEK İLGİLENİLİYOR

 

Mevlana mahallesindeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyarete çıkan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yardıma muhtaç ailelerle tek tek ilgilendi. Suriye’den gelen vatandaşlarında sorunlarını dinleyen Koçer ve Fadıloğlu, çocuklarla fotoğraf çektirdi ve şakalaştı. Fadıloğlu ve Koçer, yardıma muhtaç ailelerin tespit edilerek yardım yapılması için talimatlar verdi.

 

KOÇER; “SORUNLARI YERİNDE DİNLEME İMKANI BULDUK

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile beraber Mevlana mahallesini ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, vatandaşların sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduğunu belirterek, “Meclis yeni tatile girdi. Bizde ayağımızın tozuyla, Gaziantep’e geldik. Bugün de Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile Mevlana mahallesindeki evleri ziyaret ederek, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız vardı. Onların derdiyle ilgilendik ve konuştuk. Sorunları yerinde dinleme imkanı bulduk. Tabi biz milletvekilleri açısından saha ziyaretleri çok önemli. Ziyaretlerimizde görüyorum ki Şehitkamil Belediye Başkanımızın yardıma muhtaç ailelerle çok yakından ilgileniyor. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun” diye konuştu.

 

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİ İLE DERTLENMEK

 

Amaçlarının vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek ve onların dertleri ile dertlenmek olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Bildiğiniz gibi ramazanın dışında da ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sokaklarda Gezerken Suriyeli vatandaşlarımızla da karşılaşıyoruz. Sağ olsun vekillerimiz onların sorunları ile de ilgileniyorlar. Biz rutin olarak yaptığımız aile ziyaretlerini ramazanda daha yoğun olarak yapıyoruz. Her gün teravihten sonra ve önce bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın dertlerini dinleyebilmek ve onların dertleri ile dertlenebilmek” dedi.