MİLLETVEKİLİ NEJAT KOÇER VE BAŞKAN FADILOĞLU LİSE ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


HATIRLANMAK MUTLU ETTİ

Milletvekili Nejat Koçer ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun Gaziantep Lisesinde birlikte okudukları yıllarda Coğrafya dersi öğretmenliğini yapan Hasan ve Filiz Özkeleş karşılarında milletvekili Koçer ve Başkan Fadıloğlu’nu görünce oldukça şaşırdıklarını ifade ettiler. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden emekli öğretmenler kendilerini öğretmenler günün de hatırladıkları için milletvekili Koçer ve Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

SENELER GEÇMESİNE RAĞMEN UNUTMADILAR

Kendilerini bir evlat gibi gördüğünü ifade eden emekli öğretmen Filiz Özkeleş; “Çok teşekkür ediyorum bizleri bugün unutmadıkları için. Bize karşı her zaman nazik ve saygılıydılar. Ne mutlu ki şimdi her ikisi de güzel yerlere geldiler. Zaman zaman takip ediyoruz. Başarılı çalışmalar yapılıyorlar. Onların başarısı bizleri iki kat sevindiriyor” dedi. Hatırlandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Hasan Özkeleş ise; “ Öğretmenlerin hatırlandığı bir gün. Aslında öğretmenler her zaman hatırlanmalıdır. Fakat ben biliyorum ki öğrencilerimiz bizi her zaman hatırlıyorlar. Seneler geçmesine rağmen aranıyoruz. Nerede karşılaşsak aynı saygı ve sevgiyi görüyoruz. Bunun en güzel örneğini şu an milletvekili ve belediye başkanı olmuş iki öğrencimizden görebiliyoruz. Makam mevki sahibi olsalar da zamanında onlar için emek vermiş öğretmenlerini unutmadılar. Bizleri bugün çok mutlu ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAZANDIĞIMIZ BİRÇOK DEĞERİ ÖĞRETMENLERİMİZE BORÇLUYUZ

Öğretmenlerin yılda bir kez değil her gün hatırlanmasına dikkat çeken Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer; “ Öğrenim hayatımızda kazandığımız değerler bizim için çok önemli. Eğer bizler bu gün buralara geldiysek bu mevkilerde görev alabiliyorsak bunun tek sebebi bizi yetiştiren ve bizlere emek veren öğretmenlerimizdir. Sadece öğrendiğimiz bilgilerle değil, hayatta nasıl birer insan olmamız gerektiğini bizlere aşılayan öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Ben her iki hocamdan da hayata dair çok önemli mesajlar aldım ve bunları yerine getirmeye çalıştım. Onlar bizlere doğru insan olmamız konusunda çok öğütler nasihatler vermiştir. Bizler de bu nasihatlere kulak vererek doğru insan olabilme adına gayret içinde olmaya çalıştık. Ne mutlu bizlere ki bu gün hala gelip hocalarımızı görebiliyoruz, onları ziyaret edebiliyoruz. Ben başta buradaki hocalarımın olmak üzere onların şahsında tüm hocalarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

HOCALARIMIZ BİZLERE ROL MODEL OLDU

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Burada olmak bize zamanında emek veren öğretmenlerimizi ziyaret etmek mutluluk verici bir olay. Bu gün eğer burada olabilseydi sayın vekil Mehmet Şeker’de bu ziyarete katılacaktı. Çünkü üçümüz aynı zamanda Gaziantep Lisesinde okumuştuk ve sayın hocalarımız bizlere ders vermişti. Bütün hocalarımızın olduğu gibi Hasan ve Filiz hocamız bizlere rol model olmuş insanlar. Hayata bakış açılarıyla bizlere çok şey kazandırmışlardır. Biz de bugün onların yanında olmak istedik. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum, öğretmenler günlerini kutluyorum” dedi.