MİLLİ GÜREŞÇİYE BAŞKAN FADILOĞLU SAHİP ÇIKTI

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN ŞAMPİYONA 8 TAM ALTIN

Tayland’da düzenlenen 84 kilogram Gençler Grekoromen Dünya Şampiyonası’nda 1. olan Milli Güreşçi Barış Güngör’e sahip çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç şampiyona 8 tam altın hediye etti. Babası Süleyman Güngör, Teknik Direktörü Beşir Tosun ve Çağlayan Mahalle Muhtarı Halil Havar ile birlikte Başkan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden genç şampiyon daha sonra güreş çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Olimpiyatlara da katılarak bayrağımızı bir kez daha göndere çektirmek istediğini söyleyen genç şampiyon Güngör, kendisine destek olan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Bu şampiyonluğun zorlu bir mücadelenin ürünü olduğunu belirten Güngör, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu böyle kalmayacak olimpiyatlarda da bayrağımızı göndere çektirip Gaziantep’imizin adını duyuracağız Allah nasip ederse. Zorlu bir çalışma dönemi geçirdik kamplarda. Allah’ın izniyle takımlara girmeyi başardım. Allah’ıma şükürler olsun ki bayrağımı göndere çektirdim ve aldığım madalya ile kemeri memleketime getirdim. İnşallah büyüklerde de devam edecek Avrupa ve dünya olarak. Bu işler nasip işi Allah’ın izniyle elimizden geldiği kadar bu işi yapacağız. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum katkılarından dolayı Allah razı olsun. Bu Gaziantep’e ilk dünya şampiyonluğu getirilmesi. İnşallah nice şampiyonlar gelirde başkanlarımız bu desteklerini esirgemezler” dedi.

Oğlu ile gurur duyduğunu ifade eden baba Süleyman Güngör, “Oğlumun dünya şampiyonu olmasından dolayı çok mutluyum. Verdiği desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU ÇOK DUYARLI DAVRANDI”

“Başkanımıza duyarlı davrandığı için teşekkür ediyorum” diyen Çağlayan Mahalle Muhtarı Halil Havar, “Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi’nde böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ederim. Çok zorlu şartlar altında bu yerlere geldi. Gönül isterdi ki Gaziantep’te bir güreş federasyonu olsun. Burada güreş fedrasyonu olmadığı için Ankara’da güreşiyor. Özellikle başkanımıza şundan dolayı teşekkür ediyorum. Hiçbir yerde görmediğimiz ilgi ve alakayı gösterdiği için kendisinden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Tüm gençlerin Barış’ı örnek almasını isteyen Teknik Direktörü Beşir Tosun, “Barış’ın dünya şampiyonu olması ve bayrağımızı göndere çektirmesi ilimiz ve Türkiye adına mutluluk verici. Özellikle biz bu şampiyonluğu şehitlerimize armağan ediyoruz. Tüm Türk gençlerinin de Barış’ı takip etmelerini istiyoruz. Başkanımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan mutluluk duyduk. Bizlere verdiği desteklerden dolayı ise çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“MARİFET İLTİFATA TABİDİR”

Barış’a 8 tam altını görevini başarıyla yerine getirdiği için takdim ettiklerini vurgulayan Başkan Fadıloğlu ise şunları söyledi:

“Verdiğimiz altın ödüllerini keyfe keder olarak belirlemiyoruz. Ödül miktarlarını Dünya, Türkiye ve Avrupa şampiyonası gibi bir derece koymuşlar. Buna göre de bizler kardeşimize 8 tam altın başarılı görevinden dolayı takdim ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Bunlarda ay yıldızlı bayrağı göndere çektirmenin bedeli veya karşılığı değil. Bu parayla ölçülecek bir şey değil. Bizimde bu çorbada bir nebzede olsa bir katkımız olsun istiyoruz. Marifet iltifata tabidir. Bizimde iltifat göstermemiz gerek. İnşallah bundan sonra daha güzel başarılara memleketimiz adına imza atarsın.”