MİLLİ HALTERCİLER BAŞKAN FADILOĞLUNU ZİYARET ETTİLER

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İNŞALLAH AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKERSİNİZ 

Spora verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu doğrultuda Şehitkamil Belediyespor’da yapılanlarla ezberleri bozan bir çalışma sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Londra’da düzenlenecek olan olimpiyatlarda Gaziantep’i temsil edecek Milli Halterciler Çiğdem Dede, Bedriye Tunadağ ve Halter Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Tuzlu ile Halter Milli Takım Antrenörü Mustafa Doğan’la bir araya geldi.  Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporculara olimpiyatlarda başarılar dileyerek, Ay Yıldızlı Bayrağımızı göndere çekmelerini istedi. 

BAŞKANIMIZ BİZLERE BÜYÜK MORAL VERDİ 

Olimpiyatlardan madalya ile dönmeleri için çok çalıştıklarını dile getiren Gaziantep Halter İl Temsilcisi Mehmet Tuzlu, uzun bir maratonun sonuna yaklaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizleri kabul ederek moral depolamamızı sağladı. İnşallah başkanımızın isteğini yapar Ay Yıldızlığı Bayrağımızı göndere çekeceğiz” dedi. 

Halter Bayan Milli Takım Antrenörü Mustafa Doğan ise; Olimpiyatlar öncesi çok güzel bir ziyaret oldu. Kurumlarımız başta olmak üzere bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz dedi. 

Milli Halterler Çiğdem Dede ile Bedriye Tunadağ; “Uzun çalışmalar neticesinde çok şükür bugünlere geldik. Ülkemizi olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edebilmek adına hocalarımızla birlikte gece – gündüz büyük bir özveriyle çalıştık. İnşallah oradan güzel neticeler alıp gerek Türkiye’mizi gerek Gaziantep’i gururlandıracağız. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Rıdvan Başkanımıza da ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.