MİLLİLER ŞEHİTKÂMİL?DE YETİŞİR

Şehitkâmil Belediyesinin halkın hizmetine açtığı spor merkezlerinde eğitim gören genç sporcular gayretli çalışmaları ve sergiledikleri performanslarla antrenörleri tarafından yönlendirdikleri milli takım seçmelerinde ay yıldızlı formayı giymenin gururunu yaşıyorlar.

Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Mahallesi Sosyal Tesisi Spor Merkezinde bilek güreşi branşında eğitim gören genç sporcular Cemil Demir (20) ve Abdülkadir Leylalar (19)  çalışma esnasında Şehitkamil Belediyespor Kulübü Vücut Geliştirme Finnes ve Bilek Güreşi baş antrenörü Yakup Cin tarafından keşfedildikten sonra Şehitkamil çatısı altında aldıkları profesyonel eğitimle katıldıkları milli takım seçmelerinde gençler kategorisinde derece yaparak ay yıldızlı formayı giymeye hak kazandılar.

SOSYAL TESİSLERDE HİZMET VEREN SPOR MERKEZLERİMİZE BİRÇOK GENÇ MÜRACAAT EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi bilek güreşi antrenörü Yakup Cin;  29 Ekim, Çıksorut,  Girne ve Selahattin Eyyubi.  mahallerinden spor merkezlerine bir çok genç ve yetenekli sporcunun müracaat ettiğini bu sporcuların yetenek gelişimi ve motorik özelliklerine seçilerek profesyonel eğitimler sonunda milli takım seçmelerine ve kamplarına gönderildiklerini belirtti.

TESİSLERİMİZDE PROFESYONELLİĞE GİDEN YOLDA BÜYÜK ADIMLAR ATILIYOR

Şehitkamil Belediyesi Spor koordinatörü Metin Alati ise 29 Ekim Mahallesi Sosyal Tesisinde faaliyet gösteren spor merkezinde her dönem 100’ün üzerinde genç sporcunun eğitim gördüğünü alanlarında başarılı olan sporcuların kulüp takımları bünyesinde yarışma şansı bularak profesyonelliğe giden yolda büyük bir adım attıklarını belirtti.