MİNİK ELLER BAŞKAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Başkan Fadıloğlu’yla çocukların buluşmasına Özel çağdaş bilgi okulları Kurucu Başkanı Figen Yetkin, İlköğretim Müdürü Hanifi Koroğlu, 4. Sınıf öğretmeni Gülçin Yigitbaşı, Halkla İlişkiler Müdürü Aysu Ilıkgöz ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Çocuklarla sohbet eden başkan Fadıloğlu, onlara yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Sıcak bir ortamda geçen buluşmada çocuklar merak ettikleri soruların cevaplarını bizzat başkandan almaktan büyük bir mutluluk duydular. Bir öğrenci tarafından belediye başkanlığının nasıl bir duygu olduğunun sorulması üzerine Başkan Fadıloğlu; “ öncelikle çok zevkli ve güzel bir iş büyük bir sorumluluk, yapmanız ve ilgilenmeniz gereken birçok konu var. Ama neyse ki iyi bir ekiple çalışmanın getirdiği kolaylıklar da var. İlçenin eksikliklerini tespit edip bunlara uygun projeler geliştiriyoruz sizin gibi küçük kardeşlerimizin yardımıyla yaşadığımız şehri daha ferah ve güzel bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra belediye binasını ve birimleri gezen öğrenciler eğlenceli bir günü geride bıraktılar.