MİNİK KALPLERİN BÜYÜK SEVİNCİ...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi’ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ziyaretine katılan öğrencilerden; 6. Sınıf öğrencisi Abdulsamet Türk, 7. Sınıf Öğrencisi Şükran Parlak ve Yukarı Beylerbeyi İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Şahin, sınıf öğretmenleri Çiğdem Teke, Hüseyin Şakacı, eşlik etti.

Başkan Fadıloğlu; “Onlar Bizim Yarınlarımız”

Makamını minik öğrencilere bırakan Başkan Fadıloğlu, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde biz makamımızı yarının geleceği olan çocuklarımızın, ileride idareci olarak bizlere hizmet etmesini umut ediyoruz. Bizden önce bu makamda büyüklerimizin olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu; “ İnşallah bizden sonrada yeni nesil bu millete hizmet ediyor olacak. Bizler yeni nesillere çok güveniyor ve inanıyoruz. Bizden çok daha iyi şartlarda eğitim alıyorlar. Bundan dolayı Milletimize, Devletimize şükrediyoruz. Öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Zor şatlar altında öğrencilerimizi yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah onlarda başarılı öğrenci olarak önce eğitimlerini tamamlarlar daha sonrada bizler gibi yönetici kadrolarına geçtiklerinde bu koltuklarda bu millete hizmet ediyor olurlar” dedi.


Şehitkamil Belediye Başkanlığı görevini ilk devir alan 7. Sınıf öğrencisi Şükran Parlak, Öncelikle Şehitkamil ilçesinde oturan vatandaşları çevre, temizlik konusunda eğitilmeli ve bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Temizliğin önemli olduğunu düşünen temsili Başkan Parlak; “Çevremizi korumak adına yeşil alanlara daha çok sahip çıkmamız gerekli. Bi dünya yeşil kapsamında yapılan ağaç dikme kampanyasını her zaman destekliyorum. Bu tür aktivitelerin her zaman yanında olacağımı bilmenizi isterim” dedi.

Şükran Parlak’dan koltuğu devir alan 6. Sınıf öğrencisi Abdulsamet Türk ise Özel kalem müdürlüğünü arayarak Şehitkamil sınırları içerisinde bulunan okulların listesini istedi. Okulların gereken bakım ve onarımlarının yapılması talimatını verdi.

Daha sonra başkanlık koltuğunu tekrar devralan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere günün anısı olarak çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.