MİNİK ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ BAŞKAN FADILOĞLU'NUN ELİNDEN ALDILAR

AİLE MERKEZLERİNDE 1063 ÖĞRENCİ KARNE SEVİNCİ YAŞADI

Yıl boyu yapılan eğitim öğretim etkinliklerinde öğrencilerle sık sık bir araya gelen Başkan Fadıloğlu sosyal tesislerde gerçekleştirilen karne etkinliğinde öğrencilerin yanında olmayı ihmal etmedi. Karne heyecanının yaşandığı Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Seyrantepe ve Eyüpsultan Sosyal tesisindeki anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Temsili olarak iki aile merkezinde gerçekleşen karne dağıtımında bu sene toplam da 22 aile merkezinde 1063 öğrenci karne sevinci yaşadı.

SOSYAL PROJELERİN EN ÖNEMLİ AYAĞI AİLE MERKEZLERİ

Belediye olarak yapmış oldukları sosyal projelerden en önemli ayağının Aile Merkezleri olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Ülkemizin en önemli meselesi eğitim meselesidir. Bizde belediye olarak okul öncesi eğitimine katkı sağlayabilmek adına burada verilen eğitimi önemsiyoruz. Burada eğitim alan çocuklar bizlerin geleceğidir. O yüzden burada bu çocuklara eğitim veren hocalarımız olmak üzere bizlere güvenip çocuklarını buralara gönderen ailelere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu karne dağıtımı sonrası tek tek karne alan minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.