MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAYRAM GÖSTERİSİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÇOCUKLAR ÖĞRENDİKLERİ İLAHİLERİ VE HADİSLERİ SÖYLEDİLER

Yıl içerisindeki faaliyetlerine yaz döneminde de devam eden Şehitkamil Belediyesine bağlı sosyal tesisler yaz kapsamında çocukların eğitimine devem ediyor. Bedri İncetahtacı Sosyal tesislerinde Yaz Okulu süresince eğitim alan çocuk kulübü öğrencileri öğrendiklerini gösteri yaparak ailelerine ve öğretmenlerine kısa kısa sondular. Başkan Fadıloğlu’nun da katıldığı programda çocuklar birbirinden güzel ilahileri, hadisleri ve şarkıları seslendirdi. Çocukların gösterisinden oldukça memnun olan Başkan Fadıloğlu’da çocukların bu başarısını kutlamak için kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

ÖNEMLİ OLAN ÖĞRENDİĞİMİZ DOĞRULARI HAYATIMIZDA UYGULAYABİLMEK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı konuşmada; “Burada bizler için ilahiler söylediniz. Kırk hadis okudunuz. Bu hadisleri ezberlemeniz çok güzel ama bunun yanında da asıl önemli olan bu hadisleri günlük yaşantımızda uygulayabilmek ve bu yolda yaşamaktır. İyi insan olmanın yolu buradan geçiyor. Ben görüyorum ki sizlerin gözlerindeki bu ışık ileri yaşantınızda bu hadisleri kendi hayatınızda doğru olarak uygulayacağınız anlamına geliyor. Bu anlamda şimdi görüyorum ki sosyal tesislerimizin sizlerin eğitimine çok büyük katkısı var. Burada emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUK KULUBÜ ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Çocuk kulübün de eğitim gören öğrenciler; “ Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bütün yaz boyunca buraya gelip eğitim aldık. Burada aldığımız eğitimin bizlere çok faydası oldu. Bugün de öğrendiklerimizi sergiledik. Başkanımızda bizim bu azmimizi ödüllendirdi. Bizlere çeşitli hediyeler verdi. Başkanımıza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.