MİNİK ŞAMPİYONLAR ŞEHİTKAMİL'DE GELECEĞE KULAÇ ATTI

GELECEĞİN ŞAMPİYON SPORCULARI YETİŞİYOR

Bu yıl 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen Minik Kulaçlar Yüzme Yarışları, 300’ü aşkın minik sporcunun mücadelesine sahne oldu. 2016–2017 sezonunun ilk yarışı olma özeliğini taşıyan organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül,  şenliğe katılım oranın Gaziantep ve ülke geneli için yüzme branşı adına mutluluk verici olduğunu belirtti. Bingül, Minik Kulaçlar Yarışları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilimizde 2016-2017 sezonun ilk yarışını icra etmenin mutluluğu içerisindeyiz.  Minik Kulaçlar Yarışları 311 sporcunun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Birçok farklı kulüpten katılım var.  Bu durum Gaziantep ve ülkemiz için yüzme sporun adına mutluluk verici. Geleceğin şampiyon sporcular bu organizasyonlarda yetişecek ve katıldıkları ulusal ve uluslar arası şampiyonlarda ilimizi ve Türkiye’mizi başarıyla temsil edecekler. Ben bu organizasyonun düzenlenmesinde de bizlere büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

ALLEBEN YÜZME HAVUZLARI FARKINI GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR

300’ü aşkın sporcunun farklı serilerde kulaç attığı yarışlarda Alleben Yüzme Havuzları farklı yaşandı.  Kulvarlarda kulaç atan 200’ün üzerinde sporcunun Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarında eğitim gören sporcular olması su sporları branşlarında Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarının farkını bir kez daha gözler önüne serdi.  Minik Kulaçlar Yüzme Yarışlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımları Baş Antrenörü Volkan Özbilen,  “Sezonun ilk yarışında minik sporcularımızın performansı,  velilerimizin yarışlara olan ilgisi,  hakemlerimizin sporcularımıza fayda sağlayacak şekildeki yönetim tarzlarıyla bütünüyle mutluluk verici. Yarışlara Alleben Yüzme Havuzlarında yetişen 200’ü aşkın sporcu katıldı.  Bu durum branşımızın geleceği adına mutluluk verici bir tablo. Ümit ediyorum ki bu güzellikleri ilerleyen zamanlarda elde edecek milli başarılarla taçlandırmaya devam ederiz. Ben organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 2016–2017 sezonun tüm sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize ve yöneticilerimize hayırlı olmasını diliyor. Sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum”  diye konuştu.

 

YARIŞMA BİZLER AÇISINDAN ÇOK GÜZEL GEÇİYOR

Minik Kulaçlar Yüzme Yarışlarına katılan minik sporcular ise, “Böylesine anlamlı bir yarışmaya katılmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yüzmeyi çok seviyoruz. Yarışmaya ilk başladığımızda çok heyecanlıydık. Yarışma bizler açısından çok güzel geçiyor. İnşallah iyi dereceler elde edeceğimize inanıyoruz. Bu yarışmayı düzenleyen Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.