MİNİKLER ŞEHİTKAMİL'DE SPOR YAPIYOR

SPOR OKULLARINDA SOSYAL VE SORUMLULUK SAHİBİ BİREYLER YETİŞİYOR

Şehitkamil Belediyesinin 3 farklı spor merkezinde hizmete açtığı temel cimnastik kursları 4-9 yaş aralığındaki miniklere sevdirerek spor yapma bilinci kazandırıyor. Temel cimnastik eğitimi okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocukların fiziki gelişimlerine büyük fayda sağlarken, aynı zamanda da onların estetik bir görüntüye sahip olmalarına, boylarına göre kilo ve vücut kas kitlesini dengelemelerine yardımcı oluyor. Şehitkamil Belediyesi Temel Cimnastik Spor Okulu Antrenörü Aynur Ayhan, Şehitkamil Belediyesi Spor Okullarında sosyal ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştiğini özelikle cimnastik branşında eğitim gören çocukların sosyal, dışa dönük, yaşıtlarına göre olgun ve sorumluluk sahibi olduklarını belirtti. Ayhan, “Şehitkamil Belediyesi Spor Okulları bünyesinde Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde,  Rabia Spor Merkezinde ve Gazikent Spor Merkezinde 4-9 yaş aralığındaki miniklere yönelik temel cimnastik kursu eğitimlerimiz devam ediyor. Eğitimlere katılan minik sporcularımızda fiziksel ve sosyal anlamda olumlu bir ilerlemeyi görmek bizleri mutlu ediyor. Ben ilgili yaş grubundaki tüm çocuklarımızı kurslara davet ediyorum”  dedi.

SPOR OKULU FAALİYETLERİNDEN ÇOK MEMNUNUZ

Şehitkamil Belediyesi Gazikent Spor Merkezinde devam eden temel cimnastik kursunda çocuklarının gelişimlerini takip eden öğrenci velilerinden Tuğba Yaşar,  sportif eğitimleri takip eden tüm sporcu velilerinin verilen hizmet ve çocuklarına gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtti. Yaşar, “Oğlum ve kızım Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki temel cimnastik ve yüzme kurslarından faydalanıyorlar, çocuklarımın sosyal ve fiziki gelişimi kurs faaliyetlerinin arından büyük bir ilerleme kaydettiler.  Bundan sonraki süreçte de onların sportif etkinlik ve aktivitelerle ilgilenmeleri adına her türlü desteği vereceğim. Ben kurslardan faydalanan tüm sporcu velilerimiz adına spora ve sporcuya büyük değer ve önem veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na onun değerli mesai arkadaşlarına ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum”  diye konuştu.