MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen gösteriye, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ve çok sayıda öğrenci ile Bin 500 civarında davetli katıldı.

BÜYÜKLERE TAŞ ÇIKARTTILAR

 

Anne merkezlerinde okul öncesi eğitim gören minikler, bale, kına gecesi, Kafkas, zeybek, Antep oyunları, sallama teşri gibi gösterilerde bulunarak şiirler de okudular. Birbirinden güzel gösterileri sergileyerek davetlilere unutulmaz anlar yaşatan minikler gösterilerinin ardından adeta alkış yağmuruna tutuldular. Küçük bedenlerine rağmen tüm gösterileri başarıyla sunan minikler herkes tarafından taktir topladı.

KAYMAKAM AYDIN TEBRİK ETTİ

Çocukların eğitime hazırlanmasında büyük katkısı olan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden Kaymakam Mehmet Aydın ise, eğitim önemine değindi. Eğitimin sadece akademik yönden olmadığını söyleyen Kaymakam Aydın, çocuklara her alanda eğitim verilmesinin doğru olduğunu ifade etti.

HOCALARIMIZA VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; “Kendi çocuklarımın da okullarında yapmış oldukları birçok gösterilerine katıldım. Fakat aile merkezlerimizdeki çocuklarımızın özverili çalışmaları beni çok daha etkiledi. Tabi ben burada asıl teşekkürü siz velilerimize yapmak istiyorum. Sizlerin özverili çalışması hocalarımızın bire bir ilgilenmesi sayesinde bu çocuklarımızın kendi öz güvenlerinin gelişmesine katkı sağladınız. Eğitim öğretim demek yalnızca matematik, Türkçe, sosyal bilgisi demek değildir. Eğer çocukları yalnızca akademik olarak yetiştirirsek, sonunda başarıyı elde edemeyiz. Çocukların kişisel gelişimini, özgüvenlerini arttırabilmek adına bu tür faaliyetler en az diğer dersleri kadar önemlidir. Bundan dolayı Şehitkamil Belediyesi olarak aile merkezlerinde ağırlıklı olarak bu tür projelere destek vermeye gayret gösteriyoruz. Çünkü hangi konuyu tartışırsak tartışalım, bugün memleketimizin içinde bulunduğu sıkıntı konularını da gündeme getirdiğimizde işin temelinde insan menfuru yatıyor” dedi.