MİNİKLERİN YILSONU GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen yıl sonu gösterisi ve mezuniyet törenine; AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile çok sayıda ana sınıfı öğrencisi ve veliler katıldı.

EĞİTİME BÜYÜK DESTEK VEREN BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda bir konuşma yapan Milletvekili Koçer, "Hükümet olarak eğitime çok önem veriyoruz. Yeni çıkan yasayla birlikte 4+4+4’lük eğitim sistemi çocuklarımızın geleceği açısından önem arz ediyor. Bu bakımdan en fazla kaynağı da eğitime ayırıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hizmetlerinden faydalanmaları için hükümetimiz tüm imkanlarını seferber etmiş durumdadır. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı anaokullarının yıl sonu gösterileri ve mezuniyet törenine katılmaktan dolayı mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Sadece belediyecilik hizmeti vermeyip tüm imkanlarını seferber ederek eğitime de büyük destek veren belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Çocukların gösterisinin muhteşem olduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu, "Belediyemize bağlı anne merkezlerindeki anaokullarında eğitim gören çocuklarımız, öğretmenlerinin nezaretinde yılsonu gösterisi hazırladılar. Birbirinden güzel figürler ve gösterilerde bulunan çocuklarımızın her biri, mükemmel bir performans sergilediler. Çocuklarımız bu tür gösterilerle hem sosyal hem de kültürel yönden kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar. Bu programları belediye olarak önemsiyoruz. Eğitime her zaman destek verdik. Bundan sonra da eğitim adına yapılaması gereken ne varsa, elimizden geldiği kadarıyla destek vermeye hazırız" diye konuştu.

BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLER PROTOKOLÜ VE KONUKLARI ETKİLEDİ

Konuşmaların ardından anaokulu öğrencileri; Gaziantep sallama, teşri, Meryem, bale, davul, ritim, Kafkas, kına gecesi, zeybek, sıra gecesi, Hint dansı, hentran ve askeri alay yürüyüşü gösterilerinde bulunarak davetlilere unutulmaz anlar yaşattılar. Gösteriler sırasında veliler sık sık minikleri alkış yağmuruna tutarken, bazı veliler de cep telefonlarıyla çocuklarını görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Gösterilerden sonra sahneye çıkan Koçer, Fadıloğlu ve diğer davetliler, çocuklarla birlikte kep atarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.