MİTATPAŞA BAŞKAN FADILOĞLU'NU AĞIRLADI

VATANDAŞIN İSTEKLERİNE YERİNDE ÇÖZÜM

Vatandaşın ayağına gitmeyi şiar edinen ve bu doğrultuda haftanın belirli günleri ayrı ayrı mahallelerde ziyaretlerde bulunarak mahalle muhtarları başta olmak üzere vatandaşlarla hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hacibaba ve Mitatpaşa Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların ve esnafın sevgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, talepler noktasında notlar alarak icracı müdürlüklere talimatlar vererek eksiklerin giderilmesi istedi.

ÇOCUKLARLA BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren Mitatpaşa Mahallesi semt sakini Abdullah Yener; “Belediyemizin çalışmalarını çok beğeniyoruz. İstediğimiz an ulaşabildiğimiz bir insan zaten kendisi. Buraya gelip bizim halimizi hatırımızı sorması çok güzel bir duygu. Temizlik başta olmak üzere diğer çalışmalar aksamadan bize ulaşıyor. Bizde başkanımıza bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Fadıloğlu mahalle gezisi sonrası çocuklara çeşitli hediyeler ve çikolata ikram ederek bol bol fotoğraf çektirdi.