MÖP PROJESİ İSTANBUL'DA MERAK KONUSU OLDU

145 PROJE ARASINDAN ‘MÖP’ SEÇİLDİ

Haliç Kongre Merkezinde ilk kez gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’ne bu yıl 16 ana ve 12 alt kategoride toplam 145 proje katıldı. Özel sektör, kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve genç iletişimcilerin projelerinin yarıştığı organizasyon kamu ve iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

MÖP PROJESİ HER ANLAMDA ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ

TÜHİD tarafından düzenlenen gecede Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ödülünü kendi elleriyle veren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; “ Bu sene 12. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması’nın neticesinde Şehitkamil Belediyesi hak ettiği bir ödüle sahip oldu. Genelde ödül sahipleri İstanbul’dan oldu. Fakat Anadolu’dan bu ödüle layık görülen Şehitkamil Belediyesi Oldu. Açıkçası çevre ile ilgili alınan bu ödül dikkatimi çekti. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan projenin detaylarıyla ilgili bilgi aldım. Jüri başkanımızın yanında oturuyordum, Şehitkamil Belediyesinin aldığı bu ödülün çok özel bir ödül olduğunu ifade etti. Şehitkamil Belediyesi sadece projesini hayata geçirmekle kalmamış aynı zamanda bu projenin halkla ilişkiler ayağını da çok iyi yürütmüş. Başkan Fadıloğlu’na özellikle teşekkürlerimi ilettim. Bu projelerin devamının gelmesini aynı zamanda bu ödülün hem Şehitkamil Belediyemize hem de Gaziantep’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MÖP PROJESİYLE TOPLUMSAL DUYARLILIĞI HAREKETE GEÇİRDİK

MÖP projesiyle toplumsal duyarlılığı harekete geçirmeyi amaçladıklarını ifade eden ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizim asıl amacımız burada toplumsal duyarlılığı hareketlendirebilmekti. Okullardaki eğim çalışmalarıyla biz bu işe başladık. Şu ana kadar 51 okulda yaklaşık 26 bin 768 öğrenciye ulaştık” diye konuştu.