
MUHTARLARDAN BAŞKANA ZİYARET
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Mahallenin sorunlarını muhtarlarla diyaloğ çerçevesinde belirleyeceklerini ifade eden Fadıloğlu, “Rozetimizi çıkarttık. Tüm muhtarlarımızla artık bir ekip ruhuyla çalışacağız” dedi.
Muhtarlar Federasyonu ikinci Başkanı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ve Şehitkamil İlçesi muhtarları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Fadıloğlu’nu ziyarete gelen yaklaşık 60 muhtar, gördükleri ilgi karşısında başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.
FADILOĞLU: BELEDİYECİLİK BİR EKİP İŞİDİR
Muhtarları kabulünde belediye ile muhtarlar arasındaki çalışma anlayışından bahseden Başkan Fadıloğlu, belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu ve muhtarlarında bu ekibin önemli unsurlarından birisi olduğuna dikkat çekti. Muhtarların kendi semtlerindeki sorunları belediyeye taşımasının hizmette akıcılığı sağlayacağını ifade eden Fadıloğlu, “Zaman zaman muhtarlarımızla bir araya gelerek, yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yapacağız. Bizim için muhtarın hangi partiden seçildiği önemli değil. Önemli olan bizimle iyi bir uyum içerisinde çalışıp, mahallesinin sorunlarının çözülmesini sağlamasıdır. Muhtarlarımızla hizmet çatısı altında güzel işler yapacağımızı tahmin ediyorum” dedi.
TETİZ: FADILOĞLU ŞEHİTKAMİL’E YENİ BİR VİZYON KAZANDIRACAKTIR
Muhtarlar Federasyonu ikinci Başkanı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ise, başkan Fadıloğlu’na verdiği güzel mesajlar için teşekkür ederek konuşmasına başladı.
Fadıloğlu’nun genç dinamik ve çağın yeniliklerine aşina bir başkan olduğunu belirten Titiz, “Şehitkamil ilçesinin sayın başkanla yeni bir vizyon kazanacağından eminiz. Muhtarlar derneği olarak kendisine her zaman destek vermeye hazırız. Bugünde Şehitkamil İlçesindeki muhtarlarımızla kendisine ziyarette bulunduk. Kendisini daha öncede tanıyoruz. Adaleti seven ve uygulayan bir insandır. Bizleri son derece güzel karşıladı. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
Başkan Fadıloğlu, muhtarlarla birlikte belediye önünde bir hatıra fotoğrafı çektirerek, belediyeden uğurladı.
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET