MUHTARLARDAN BAŞKANA ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

               

               Mahallenin sorunlarını muhtarlarla diyaloğ çerçevesinde belirleyeceklerini ifade eden Fadıloğlu, “Rozetimizi çıkarttık. Tüm muhtarlarımızla artık bir ekip ruhuyla çalışacağız” dedi.
 
                Muhtarlar Federasyonu ikinci Başkanı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ve Şehitkamil İlçesi muhtarları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Fadıloğlu’nu ziyarete gelen yaklaşık 60 muhtar, gördükleri ilgi karşısında başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.
 
 
FADILOĞLU: BELEDİYECİLİK BİR EKİP İŞİDİR
               Muhtarları kabulünde belediye ile muhtarlar arasındaki çalışma anlayışından bahseden Başkan Fadıloğlu, belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu ve muhtarlarında bu ekibin önemli unsurlarından birisi olduğuna dikkat çekti. Muhtarların kendi semtlerindeki sorunları belediyeye taşımasının hizmette akıcılığı sağlayacağını ifade eden Fadıloğlu, “Zaman zaman muhtarlarımızla bir araya gelerek, yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yapacağız. Bizim için muhtarın hangi partiden seçildiği önemli değil. Önemli olan bizimle iyi bir uyum içerisinde çalışıp, mahallesinin sorunlarının çözülmesini sağlamasıdır. Muhtarlarımızla hizmet çatısı altında güzel işler yapacağımızı tahmin ediyorum” dedi.
 
 
TETİZ: FADILOĞLU ŞEHİTKAMİL’E YENİ BİR VİZYON KAZANDIRACAKTIR
              Muhtarlar Federasyonu ikinci Başkanı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ise, başkan Fadıloğlu’na verdiği güzel mesajlar için teşekkür ederek konuşmasına başladı.
 Fadıloğlu’nun genç dinamik ve çağın yeniliklerine aşina bir başkan olduğunu belirten Titiz, “Şehitkamil ilçesinin sayın başkanla yeni bir vizyon kazanacağından eminiz. Muhtarlar derneği olarak kendisine her zaman destek vermeye hazırız. Bugünde Şehitkamil İlçesindeki muhtarlarımızla kendisine ziyarette bulunduk. Kendisini daha öncede tanıyoruz. Adaleti seven ve uygulayan bir insandır. Bizleri son derece güzel karşıladı. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
 
             Başkan Fadıloğlu, muhtarlarla birlikte belediye önünde bir hatıra fotoğrafı çektirerek, belediyeden uğurladı.