MÜSİAD ÜYELERİ ŞKM'YE HAYRAN KALDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye tarafından yapılan ŞKM'yi MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık ile yönetimine tanıttı. Kültür merkezini inceleyen Kurt Ali Kılçık ile yönetim kurulu üyeleri merkeze hayran kaldıklarını söylediler. ŞKM'yi Gaziantep'e kazandıran Başkan Fadıloğlu'na teşekkür eden Kurt Ali Kılçık, "Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'ni çok güzel bulduk. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok boyutlu düşünülmüş ve çok ciddi manada emek sarf edilmiş. Burası Gaziantep için büyük bir eser. Çeşitli amaçlarla kullanılabilecek bir mekan. Bizlerde inşallah toplantılarımızın bir bölümünü burada gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Sadece Gaziantep'in değil, bölgenin en güzel kültür merkez oldu" dedi.

Merkezin ekonomiye can katacağını belirten Kılçık, "Bu merkez sayesinde Gaziantep ekonomisinin canlanacağını ve istihdamın artacağını düşünüyoruz. Kültür merkezinde bulunan kongre alanları ve toplantı salonları en ince ayrıntılarına kadar düşünülerek yapılmış. Bizde MÜSİAD Gaziantep Şubesi olarak üyelerimiz ile birlikte Şehitkamil Kültür Merkezi'ni inceleme fırsatı bulduk. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, merkezi baştan aşağı tanıttı. Ben ve arkadaşlarım merkeze hayran kaldık" diye konuştu.