NAZİFE ANNE'NİN SEVİNCİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Kayaönü Mahallesi’nde oturan ve küçükken geçirdiği menenjit hastalığı sonucu bedensel engelli olan Nazife Aydın’ı (58) Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Derya Bakbak ve Ak Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Memik Terlemez evinde ziyaret etti.

Fadıloğlu; “Vatandaşımızın Sıkıntılarında ve Sevinçlerinde Yanındayız”

Nazife Aydın’ın kocasından bir mektup aldığını ve hızlı bir şekilde yardımcı olmak için talimat verdiğini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile sürekli olarak vatandaşların her türlü sıkıntılarında, sevinçlerinde yanındayız. Gerek ihtiyaç sahibi vatandaşları kendimiz tespit ederek gerekse bize yapılan başvuruları hassasiyetle ve anında değerlendirerek mağdur vatandaşlarımızın yaralarına mehlem olmaya çalışıyoruz. Bugün yanında olduğumuz engelli kardeşimiz Nazife Aydın’ın bize uzattığı eli tutarak kendisine yardımcı olduk. Ak Parti Kadın kolları Genel Başkanımız ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilimiz Fatma Şahin’in Gaziantep’in her türlü sorununa gösterdiği hassasiyeti bir kez daha hep beraber görmüş olduk.

Ak Parti İktidarı döneminde Belediyecilik Anlayışında Büyük bir mantalite değişikliği olmuştur. Kaldırım asfalt ve alt yapı gibi asli görevlerini başarı ile yerine getiren Belediyelerimiz uzattığı yardım eliyle de sosyal yönünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Bu tür yardımlarla halkımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Nazife Aydın’a akülü aracın nasıl kullanılacağını da gösteren Başkan Fadıloğlu, kazasız-belasız sürüşler diledi.

Eşinin gözünün görmediğini ve her zaman çocuklardan yardım alarak hayatını sürdürdüğünü belirten Nafize Aydın; “Artık kendi ihtiyacımı kendim görebilirim. Maddi sıkıntılardan dolayı Akülü arabayı alamıyordum. Allah Başkanımızdan razı olsun. Yazdığımız mektubu okuyarak bize hemen yardımcı oldu. Bu gün bizi ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yüzde 60 engelli Nazife Aydın (58), akülü arabasına kavuşmanın sevincini Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Derya Bakbak ve Ak Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Memik Terlemez ile paylaştı.