ÖĞRENCİLER BAŞKAN FADILOĞLU?NUN İLGİSİNE HAYRAN KALDILAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BİZLERİ HER ZAMAN CESARETLENDİRMİŞTİR

Sosyal Belediyecilik kavramında eğitime verdiği desteklerle herkesin büyük takdirini toplayan Başkan Fadıloğlu’nu öğrenciler makamında ziyaret ettiler. Zirve Üniversitesi öğrencileri ve aynı zamanda Uluslararası Akademi Kulübü Üyeleri geçtiğimiz günlerde Onkoloji hastanesinde yatan hastalara moral ziyareti gerçekleştirmişlerdi. Bu ziyarette kendilerine destek veren ve katkıda bulunan Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sunan öğrenciler, eğitime verdiği önem gençlerin gelişimi için yaptığı çalışmalar, projeler bizleri her zaman cesaretlendirmiştir dediler.

 
BİZİMLE BİR ARKADAŞ GİBİ İLGİLENDİ

Yakın yaklaşımı ve dostane konuşmalarından çok etkilendiklerini dile getiren Zirve Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileri ve Uluslararası Akademi Kulübü Üyeleri Nebiye Serin ile Caner Özer başkanımızın bu sıcaklığı bizi çok etkiledi. Bizimle bir başkan gibi değil bir arkadaş gibi konuştu ve öylede yardımcı oldu. Bizlerin topluma faydalı bireyler olmamız için Başkanımız elinden geleni yapıyor, çalışmalarını yakından takip ediyoruz.
 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun desteğiyle Onkoloji hastanesinde yatmakta olan hastalara bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren Nebiye Serin ile Caner Özer; “Uluslararası Akademi Kulübü Üyeleri olarak Onkoloji Hastanesinde yatmakta olan hastaları moral ziyaretinde bulunduk. Sağ olsun Rıdvan Başkanımızda bizlere bu konuda desteğini sundu. Bugünde kendisini ziyaret ettik. Bizleri bu kadar yakın karşılamasından ve desteklerinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dediler.

 
Ziyaretten son derece memnun kalan öğrenciler Başkan Fadıloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür belgesi sundular.