ÖĞRENCİLERDEN 23 NİSAN ZİYARETİ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Başkanlık makamına oturan öğrenci Burcu Akoğlu, isteklerini tek tek sıralarken, başkan olması halinde yapacaklarını anlattı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, imkanlar dahilinde istekleri yerine getireceklerini söyledi.

 

Nezihe Osman Atay İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yurthan, Rehber Öğretmen Muhammet Buluntu, Öğrenciler Burcu Akoğlu, Muhammet Talha Yavuz ve Çocuk Yuvası öğrencisi Elif Dönmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettiler. Belediye Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkanlık koltuğuna oturan öğrenci Burcu Akoğlu, okullarının bahçe düzenlemesi yapılması konusunda talepte bulundu. Ulaşım, burs ve yeni okul yerleri konusunda da düşüncelerini aktaran Küçük başkan, büyüdüğünde de böyle bir makamda hizmet etmek istediğini söyledi.

            Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, başkanlık görevini devralan Burcu Akoğlu’nun isteklerini not aldıklarını ve imkanlar dahilinde çözmeye çalışacaklarını söyledi.

            Tüm Çocukların 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Fadıloğlu, “Bayan başkanımızın isteklerini dinledik. Okula ziyarette bulunacağız. Ancak kendilerinden yapılacak olan bahçe düzenlemelerini özenle korumalarını talep ediyoruz. Ulaşım konusunu ise Büyükşehir Belediyemize ileteceğiz. Yeni okul yerleri konusunda da İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak çalışmalar yaparak, yeni çözümler üreteceğiz” dedi.

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep’te de büyük bir coşku ile kutladıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: “Büyük Önder Atatürk''''ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi''''nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''''nı kutlarken, çocuklarımızın geleceğin idarecileri olarak ne kadar büyük önem taşıdığını bir kez daha anımsıyoruz. Onları geleceğe iyi hazırlamanın, aslında kendi geleceğimize, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak anlamına geldiğini yüreğimizde hissediyoruz. Bu nedenle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan''''ın taşıdığı simgesel değer ve anlamlara sahip çıkmalıyız. Çocukların yeteneklerinin geliştirilmesi, sorunlarına çözüm bulunabilmesi, umutlarının canlı tutulabilmesi ve geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak, toplumsal yaşamda yer alabilmeleri konusunda Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyor, gelecekte başarılar diliyorum.”

Başkan Fadıloğlu, ziyaretçi öğrencilere yüz temel eserde oluşan kitap seti ve test kitabı hediye ederken, derslerinde başarılı olma sözü aldı.