ÖĞRETMENLER, ARA TATİLDE MORAL DEPOLADILAR
BAŞKAN FADILOĞLU: “DOĞADA MİSAFİR ETMEKTEN MUTLUYUZ”
PAİNTBALL TURNUVASI'NA 37 FARKLI TAKIMDAN 259 ÖĞRETMEN KATILDI
Şehitkamil Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen paintball turnuvasında öğretmenler, eğlenceli vakit geçirdiler. Doğanın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde öğretmenler, bol bol enerji ve moral depoladılar.
24 Kasım Öğretmenler Günü Geleneksel Spor Etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Dülük Tabiat Parkı’nda yer alan Gençlik Kampı ve Doğa Sporları Merkezi’nde düzenlenen paintball turnuvası, 37 farklı takımdan toplamda 259 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirildi. Yeşilde saklı huzurla buluşan öğretmenler, ara tatil sonrasında yeniden başlayacak eğitim-öğretim maratonu için eğlenerek dinlenme ve stres atma fırsatı yakaladılar.
ÖNEMİNE UYGUN ETKİNLİKLERLE KUTLUYORUZ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, paintball etkinliğiyle bir kez daha öğretmenlere olan minnettarlığı gösterme fırsatı bulduklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu, açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“Sporun birleştirici gücüyle bir araya gelen öğretmenlerimiz hem eğlenceli bir etkinlik dönemi geçirdiler hem de takım ruhunu güçlendirdiler. Şehitkamil Belediyesi olarak, eğitim camiamızın her zaman yanındayız. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, önemine uygun etkinliklerle kutlamak bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Geleneksel spor etkinlikleriyle öğretmenlerimize olan saygımızı ve minnettarlığımızı bir kez daha gösterme fırsatı bulduk. Öğretmen ve öğrencilerimizi doğada misafir etmekten mutluyuz. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, öğretmenlerimize ara tatil sürecinin ardından yeniden başlayacak olan eğitim-öğretim döneminde kolaylıklar diliyorum.”
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’E DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET MÜDÜRLERİNE ZİYARET
AGRO PARK BİNLERCE ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN GÖRKEMLİ 29 EKİM KUTLAMASI
DÜLÜK’TE TARİH, SANAT VE MODA İLE BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE, KULAÇLAR CUMHURİYET İÇİN ATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 102 ARAÇLA CUMHURİYET KORTEJİ’NE DAVET
BAŞKAN YILMAZ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE GENÇLER, CUMHURİYET İÇİN YÜRÜDÜ