OKULLAR ARASI KÜÇÜKLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

KUPALAR   SAHİBİNİ BULDU

Şehitkamil Belediyesi Alleben1 Yüzme Havuzu, Okullar Arası Küçükler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nı 10 yıl içerisinde Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi dahil ilk defa Gaziantep’e taşıyarak büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı.  3 gün boyunca süren müsabaka sonunda, takım halinde Türkiye sıralaması erkek takımında İstanbul Özel Bilfen Çamlıca Okulu Türkiye Bayan takım sıralamasında ise İstanbul Çevre Orta Okulu şampiyon oldu. Bireysel olarak ise Şehitkamil Belediye spor kulübü ve Özel Seçkin Okulları öğrencisi Gülsemin Çetin 50 sırtüstü müsabakasında Türkiye beşincisi, 100 mt sırtüstü müsabakasında Türkiye dördüncüsü oldu.

BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ

Türkiye çapında düzenlenen önemli bir yarışmaya ev sahipliği yapmamanın sevinci yaşadığını belirten Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül; “Yarışma öncesinde organizasyonun alt yapısını hazırlamak için çok çalıştık. Her bir kareyi gözden geçirdik. Türkiye’nin her bir köşesinden gelen sporcularımızı ve kulüp yöneticilerini en iyi şekilde ağırladık.  Misafirlerimiz, öncesinde hazırlanan ortamdan duydukları memnuniyeti samimiyetle dile getirdiler. Bu bizim için gurur verici" dedi.

 

ALLEBEN HAVUZUNU ÇOK TEMİZ VE ÇOK MODERN BULDUK

 

Şampiyonaya katılan sporcular ise; "Açıkçası İstanbul dışında katıldığımız turnuvalar arasında en çok içimize sinen turnuva bu oldu. Çünkü yarıştığımız ortam çok temiz ve her şey dört dörtlüktü. Özellikle organizasyon çok iyiydi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Çok steril ve çok modern bir tesis olmuş. Herkese çok teşekkür ediyoruz" dediler.