ON YEDİ YILLIK ÖZLEMİ BAŞKAN FADILOĞLU DİNDİRDİ

BAŞKAN FADILOĞLU’NA PANKARTLI TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sırasıyla belirlenen noktalarda sıfır asfalt döşeme işlemine devam ediyor. Öncesinde Değirmiçem, Emek, mahallelerinin yanı sıra Yeşilova, Dülükbaba, Yunus Emre, Nurtepe ve Göztepe mahallesinde sokak sağlıklaştırma ve sıfır asfalt yapımını tamamlayan Şehitkamil Belediyesi vatandaşların büyük beğenisini toplarken son olarak mahrukatçılar sitesini boydan boya sıfır asfalt yaparak esnafın derdine çare oldu. Mahrukatçılar sitesi esnafı Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini pankart açarak sundu.

ESNAF TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDU

Kömürcüler Odası Başkanı Recep Kahraman yaptığı açıklamada; “Burada on yedi yıllık bir özlem ve on yedi yıllık bir çile vardı. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sesimizi duydu ve sitemizi baştan aşağı sıfırdan asfalt yaptırdı. Burada tozun toprağın içinde işimizi yapmaya çalışıyorduk. Özellikle kışın burada çamura bata çıka geziyorduk. Şimdi çok rahatız. Esnaf arkadaşlarımız da büyük bir rahatlığa kavuştu. Belediye Başkanımıza ve özveri ile çalışan ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.