ORTAK AKILLA MUHTEŞEM BİR KÜLTÜR MERKEZİ YARATILMIŞ

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Konukoğlu Başkanlığında, Hizmete açılan Şehitkamil Kültür Merkezini ziyaret ettiler. Şehitkamil Kültür Merkezini, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte gezen GSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Güneydoğu Bölgesinde çok amaçlı böyle muhteşem bir Kültür Merkezinin Gaziantep’e yapılmasını sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 13 ay gibi kısa bir sürede bitirilen Şehitkamil Kültür Merkezi’ni çok beğendiğini dile getirerek burada 1 Adet 1070, 3 Adet 300, 1 Adet 70, 2 Adet 50 ve 1 Adette 30 kişilik salonlar bulunuyor. Küçük ve büyük çaplı organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek konumda. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve böyle güzel bir projenin yapımında emekleri geçenleri tebrik ederim. Güneydoğu’nun Sanayi, Tekstil başta olmak kaydı ile her alanda lokomotif olduğuna değinen GSO Başkanı Konukoğlu; “Gaziantep’te böyle bir Kültür Merkezinin eksikliğini hissediyorduk. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu tarafından bu eksiklikte giderildi. Başkanımız Gaziantep’in büyüyen vizyonuna katkı sağlanmıştır. Yerel yönetimler tarafından Gaziantep’e kazandırılan böylesi güzel projeler Gaziantep’e gelen yerli ve yabancı turist sayısında büyük artışlar sağlayacaktır. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım ortak akılla Gaziantep ve Şehitkamil İlçesine Güneydoğu da tek Muhteşem bir Kültür Merkezini kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.