OY İSTEMEK İÇİN DEĞİL HİZMET ETMEK İÇİN GEZİYORLAR

BOL BOL HAYIR DUASI ALDILAR

İlk olarak Battal Köyüne ziyarette bulunan Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köy kahvesinde samimi şekilde geçen sohbette vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu çözüm noktasında gerekenlerin yapılacağının sözünü verdiler. Buradan Arıl’a ve Bilek Mahallelerine geçen Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra köylülerin hayır dualarıyla uğurlandılar.

OY İSTEMEYE DEĞİL HİZMET ETMEYE GELİYORLAR

Eskiden siyasetçilerin yalnızca oy istemek için seçimden seçime köylerine geldiklerini belirten vatandaşlar; “Bizler eskiden siyasetçileri ve Başkanları yalnızca seçim zamanı burada görürdük. Ama artık her şey değişti. Vekillerimiz ve Belediye Başkanımız sık sık bizlere ziyaretlerde bulunuyorlar. Bizler bir dara düştüğümüzde kolayca kendilerine ulaşabiliyoruz. Artık oy için değil hizmet için buralarda olduklarını biliyoruz. Bizler hükümetimizden de vekillerimizden de ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan da çok memnunuz. Yapılan hizmetlerden dolayı da çok teşekkür ediyoruz” dediler.