ÖZEL ŞAMPİYON YÜZÜCÜLER BAŞKAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

ÖZEL SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Alanya’da düzenlenen yüzme yarışları bölge elemesinde, 8 özel sporcusu ile büyük bir başarıya imza attı. Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü yüzme branşı özel sporcuları, 16-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Alanya bölge elemesinden 11 Altın, 7 Gümüş ve 3 Bronz madalya ile döndü. Daha sonra 18-20 Nisan tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına 5 özel sporcu ile katılan Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü burada da büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada, Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü özel sporcusu İlayda Ferik, 400 metre serbest yüzmede Türkiye birincisi olurken, Emine Baskın ise 200 metre serbest yüzmede Türkiye ikincisi oldu. Özel sporcular, almış oldukları madalyalar ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Özel sporcuları makamında ağırlayan Başkan Fadıloğlu, başarılarını tebrik etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından Başkan Fadıloğlu, şampiyon sporculara çeşitli hediyeler sundu. Ziyaretin ardından Başkan Fadıloğlu, sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN YAŞAMA TUTUNMALARI BİZE AYRI BİR HAZ VERİYOR

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettik. Ziyaret amacımız çok farklı ve çok güzeldi. 4 yıldır sürdürdüğümüz Başkanlığımızın özel sporcularımıza sunduğu terapi havuzunda yaşama tutunmak ve herkesin bir aday olduğu engelliği yok sayarak, suyla buluşan çocuklarımızın 4 yıl sonunda Türkiye şampiyonasında kendini, ailesini, ilini ve kulübünü temsilen yarışmalara katılır oldu. Bizim 4 yıldır 270’e yakın yaşam içerisinde onlara sahip çıkma adına yaptığımız etkinliklerde artık lisanslı sporcularımız oldu. Şuan 20’ye yakın lisanslı özel sporcumuz var. 2015-2016 sezonunda 16 sporcumuzla önce bölgesel şampiyonaya, ardından Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun Türkiye finallerine katılmaya hak kazandık. Bununda karşılığında doğru yatırımlar, doğru işler, doğru eğitimler sonunda artık bizim oyun olarak başladığımız işlerde, özel sporcularımızın Türkiye Şampiyonasında madalya almalarına şahit olmak bizleri çok mutlu ediyor. 2015-2016 sezonunda bölge şampiyonasında 11 madalya aldık ve 5 sporcumuz Türkiye finallerine kaldı. Türkiye finallerinde ise 2 madalya ile döndük. Önümüzdeki yılların en büyük hedefi de inşallah Özel Sporcular Federasyonumuzun Milli Takımlarında Şehitkamilli sporcularımızın olması hedefi var artık. Bu konuda sporcularımıza tesis olarak, imkanlar olarak ve sporcumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve nezdinde tüm ekibine, sporcularımız adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.