ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ SOSYAL TESİSİ HALKIN HİZMETİNDE

555 metrekare alan üzerine kurulan Sosyal Tesisin içerisinde bodrum kat kalorifer dairesi, bay - bayan taziye evi ve etüt eğitim merkezi bulunuyor. Günün her saatinde Özgürlük Mahalle sakinlerinin uğrak mekanı haline gelen ve gördükleri ortamdan son derece memnun olan vatandaşlar Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorlar.

Yapılan sosyal tesisin Özgürlük Mahallesi için gerekli bir tesis olduğunu ifade eden Özgürlük Mahalle Muhtarı Ali Ertürk ise mahallelerinde büyük bir eksikliğin giderildiğini ifade ederek, "Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa bir süre içinde yapımına başlanan ve bitirilen sosyal tesisleri mahalleliler tarafından uzun süredir bekleniyordu. Bu talebimizin karşılanarak hizmetimize sunulması vatandaşın memnuniyetiyle karşılandı. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine bu sosyal tesisleri bize kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Çok amaçlı olan bu sosyal tesisimiz mahalle sakinlerinin birçok ihtiyacını karşılayacak. Bundan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.