ÖZGÜRLÜK SOSYAL TESİSİNDE 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Tüm yurtta kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Özgürlük Sosyal Tesisi Ana okulu öğrencileri birbirinden güzel dans gösterileriyle ailelerine duygulu anlar yaşattılar.

50 Ana Okulu öğrencisinin ve annelerinin hazır bulunduğu gösteride şiirler okuyan minik kalpler annelerinden bol bol alkış aldılar. Müzik eşliğinde dans gösterimi sunan minikler izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Etkinlik hakkında bilgi veren Özgürlük Sosyal Tesis Müdürü Derya İyisabancı ve Ana sınıfı Öğretmeni Saniye Bircan, buradaki amacımız çocukların kişisel gelişimleri esnasında birbirleriyle kaynaşmalarını ve böylesi önemli bir günü kutlamanın bilincini aşılamaktır. Buradaki minik öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini daha iyi idrak edeceklerdir. Bizlere bu imkanı veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz dediler.

Gösteri sonunda minik öğrencilere pasta ikram edildi.