PALETLİ YÜZME BRANŞINDA ŞEHİTKAMİL'E MİLLİ DAVET

MİLLİ SPORCULARIMIZ BİZLERİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDECEK

Paletli Yüzme Takımı sporcularıyla bir araya geldiği buluşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şampiyon sporcularının Milli Takım kadrolarında katılacakları yarışlarda büyük başarılarla kendilerini gururlandırmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Fadıloğlu, konuşmasında şunları söyledi:

 

“Türkiye Sualtı Sporları Federasyon Başkanlığınca sporcularımız M. Emin Bay, Tuğcan Kaytar ve antrenörümüz Ali Göz’ün Türkiye Paletli Yüzme Milli Takım aday kadrosu kampına davet edilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sporcularımız geride bıraktığımız sezonlarda ve bu sezon katıldıkları yarışlarda sergiledikleri performanslarla büyük alkışı hak ettiler. Ümit ediyorum ki sporcularımız katılacakları kamp sürecini en iyi şekilde tamamlar ve mücadele edecekleri şampiyonalarda, yarışlarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederler. Alleben Yüzme Havuzunda Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcular yetişti. Özelikle paletli yüzme dalında ekiplerimiz gençler ve büyükler kategorilerinde takım halinde Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde ettiler. Bu başarıların süre gelmesi adına Alleben Yüzme Havuzunda çalışmalar 365 gün esasına göre devam ediyor. Şampiyon kulaçlarımızın, altın paletlerimizin Milli Takım kadrolarında, kulüpler arası şampiyonalarda büyük başarılar elde bizleri ve Gazi şehrimizi gururlandırmaya devam edeceklerine olan inancımız tam. Gerçekleştirilen tüm çalışmalarda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.”

 

YENİ HEDEFLERİMİZ VAR

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Paletli Yüzme Takımı Antrenörü Ali Göz,  Milli Takım kampına bir kez daha davet edilmiş olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Milli Antrenör Göz,  konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Paletli Yüzme branşında yaşadığımız takım bazında yaşadığımız şampiyonluklar, sporcularımızın elde ettikleri Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlukları ve kırılan rekorların ardından her zaman yeni hedeflerimizin olduğunu daha fazla çalışmamız gerektiğini ifade etmiştik. Şimdi yeni bir hedefimiz var.  Ay-yıldızlı bayrağımızı bir kez daha göndere çektirebilmek adına sporcularımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Alleben Yüzme Havuzunda bizlere sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye gayret ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan tüm yöneticilerimize, değerli hocalarımıza, kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.