POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİ MÖP TESİSİNİ GEZDİ

MÖP TESİSİ DOĞANIN KORUNMASINA YARDIMCI OLUYOR

Göreve geldiği günden buyana Türkiye’ye örnek olacak birçok projeye imza atan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, polis okulu öğrencilerinden de tam not aldı. İlçenin daha kaliteli ve yaşanabilir olması için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Fadıloğlu, son olarak hayata geçirdiği MÖP projesiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. MÖP Geri Kazanım Projesi ile ilçedeki tüm çöplerin doğaya zarar vermeden geri dönüşümünü sağlayan Başkan Fadıloğlu, bu sayede hem yeni istihdam alanı oluşturdu hem de çevreyi korumuş oldu. Tüm projelerini insan odaklı olarak uygulayan Başkan Fadıloğlu, verdiği hizmetlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. En son model ve tam donanımlı cihazlarla faaliyet gösteren tesiste incelemede bulunan polis okulu öğrencileri gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Çöplerin tek tek cihazlardan geçirilip daha sonra istihdama kazandırılan kadınlar tarafından ayrıştırıldığını ve ardından makinelerle istiflenip hazırlandığını gören polis adayları, sistemin kendilerini çok etkilediğini söylediler.

ÇEVRECİ BAŞKAN FADILOĞLU TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Şehitkamil ilçesinde çevreci bir belediye başkanın görev yapmasından dolayı ilçe halkının çok şanslı olduğunu belirten polis adayları, “Polis okulu öğrencileri olarak çevre kulübü faaliyetimiz çerçevesinde MÖP Geri Kazanım Projesi’ni yerinde görmek istedik. Gördüklerimiz karşısında çok şaşırdık. Okul olarak bizlerde doğayı ve çevreyi korumak adına birçok çalışma yapıyoruz ancak Şehitkamil Belediyesi’nin kurduğu tam donanımlı tesis bizleri mutlu etti. Çünkü bu tesis sayesinde doğa temiz kalacak. Doğanın temiz kalmasıyla insanlar daha sağlıklı olacaklar. Bu sebeple çevrenin ve doğanın korunmasına vesile olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederiz. Bizlerde bu tesis sayesinde bilmediklerimizi öğrenmiş olduk. Umarız daha temiz doğa ve çevre için herkes el ele verir” dediler.