POTA ŞEHİTKAMİLLE RENGÂRENK

ŞEHİTKAMİL PARKE ÜZERİNDE 3000’NİN ÜZERİNDE SPORCU AĞIRLADI

2013 yılındaki resmi bayramlar ve özel günler münasebetiyle Şehitkamil Belediye Başkanlığınca düzenlenen Basketbol turnuvaları ve kupalarında farklı forma renklerindeki 3000’nin üzerinde sporcu birbirleriyle fair play çerçevesinde kıyasıya yarışabilme imkanı buldu. 2013 Sezonu içerisinde farklı yaş grupları ve kategorilere hitap eden birçok ödüllü turnuvayı başarıyla gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, bu organizasyonlarla basketbol branşına gönül veren potanın dev adamları ve perilerinden büyük alkış topladı.

TEKNİK ADAMLARDAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca düzenlenen basketbol kupalarında faaliyet gösteren beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler adına, Şehitkamil Belediyesi 25 Aralık Kurtuluş Kupası teknik toplantısında söz alan Nilgün İsmet Akınalın Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Rıfat Karataş, “ Şehitkamil Belediyemiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında ve 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde 4 büyük basketbol organizasyonu düzenliyor. Bu organizasyonlarda basketbol branşına gönül vermiş sporcularımız, antrenör arkadaşlarımız, hakemlerimiz kendilerini geliştirme ve yenileme fırsatı buluyorlar. Ayrıca yine bu etkinlikler sayesinde özellikle küçük ve minik yaştaki sporcularımız, eğlenerek öğrenme imkânı bulurken bir yanda etkinlikler çevresinde düzenlenen programlarda milli duygularını pekiştirme imkânı buluyorlar. Ben bu nedenle bizlere bu imkânları sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve kıymetli ekibine şahsım, eğitmen arkadaşlarım ve sporcularımız adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” İfadelerini kullandı.