POTADA FİNALİN ADI ŞEHİTKAMİL BLD. BÜYÜKŞEHİR BLD.

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İLK DEVREYİ 42-9 ÖNDE KAPATTI

Maça seyircisinin desteğini arkasına alarak başlayan Şehitkamil Belediyespor, ilk periyotu 21-2 önde geçti. Hızlı hücumlarla Mehmet Kayalar ve Uğurcan izin ile basketler bulmaya devam eden yeşil siyahlılar ilk devreyi 42-9 önde kapattı.

70-25’LİK FARKLI SKORLA GALİP AYRILDI

İkinci devrede de Şehitkamil Belediyespor savunmasını aşamayan Beslen Spor, dış şutlarda da istediği yüzdeyi tutturamayınca, Şehitkamil’in dev adamları maçtan 70-25’lik farklı skorla galip ayrıldı. Böylece seriyi 2-0’a getiren yeşil – siyahlı ekip, adını finale yazdırarak, yarı finalde Şahinbey Belediyespor’u eleyen Büyükşehir Belediyespor’un rakibi oldu.


GENÇ ERKEKLER LİGİNDE İLKKEZ FİNALDE

Sezon boyunca başarılı bir performans  gösteren ve namaglup  finale kadar gelen  yeşil - siyahlılarda deneyimli antrenör Bülent Erdoğan ve öğrencileri Şehitkamil Belediyespor’u tarihinde ilk kez   genç erkeler liginde finale taşımanın gururunu yaşıyorlar


Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız; Basketbolda alt yapısına yaptıkları yatırımın meyvelerini toplamaya başladıklarını, genç takımının  kuruluşunun ilk yılında finale yükselmesinin kendilerini  mutlu ettiğini, final müsabakalarını da kazanarak namaglup şampiyon olmak istediklerini belirtti.