POTADA GELECEĞİN YILDIZLARI ŞEHİTKAMİL'DE YETİŞİYOR

8 AYRI KURDA 500 YAKIN ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK

Önceki gün Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ilk antrenmanla eğitim faaliyetlerine start veren Şehitkamil Belediyesi Basketbol Yaz Kurslarında,  8 ayrı kurda 500’e yakın öğrenci eğitim görüyor. Yapılan ilk antrenmanın ardından çalışmalar hakkında bilgi veren Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları Basketbol Antrenörü Mustafa Derdin; “Her yıl olduğu gibi bu dönemde yaz spor okulu bünyesinde halkımızın hizmetine açılan basketbol kursunda birçok farklı yaş gurubundan yüzlerce öğrenciyi misafir edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Basketbol yaz okulumuzda sporcularımızın iyi bir eğitim alabilmeleri adına her şey planlandı. Basketbolun temel eğitiminin yanı sıra öğrencilerimizi birçok kültürel ve sosyal etkinlikle buluşturacağız. Umut ediyorum ki öğrencilerimiz dönem sonunda her anlamda gelişmiş ve kendilerine yeni değerler katmış bir şekilde kurstan ayrılırlar” dedi.

KÜÇÜKLER’DEN FADILOĞLU’NA BÜYÜK TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi Yaz Basketbol Okulunda eğitim gören minik ve küçük yaştaki sporcular, yapılan ilk çalışmanın ardından mutluklarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek dile getirdiler. Potanın küçük perileri ve dev adamları basketbol çalışmalarının çok öğretici ve eğlenceli olduğunu bundan sonraki çalışmalara da büyük bir zevkle geleceklerini ifade ettiler.