POTADA ŞAMPİYONLUĞUN DEĞİŞMEZ ADRESİ ŞEHİTKAMİL

ANADOLU ŞAMPİYONASINA DOĞRUDAN KATILACAKLAR

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Genç Erkekler Basketbol Ligi Final serisi ikinci maçında Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan yeşil – siyahlı kulüp rakibini 68-55’lik skorla geçerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Dört periyot boyunca heyecanın çekişmenin dinmediği maçta,  final periyotunun son dakikalarında Kadir Özdemir’in elinden gelen sayılarla şampiyonluğa uçan Şehitkamil’in dev adamları, Türkiye Basketbol Federasyonun en prestijli alt yapı organizasyonlarından biri olan Genç Erkekler Anadolu Şampiyonasına doğrudan katılma hakkı elde etti.

“ŞAMPİYONLUK BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİZE ARMAĞAN OLSUN ”

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Şubesi Baş Antrenörü Bülent Erdoğan 2012- 2013 sezonunda gelen şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada ; “Sezon başında belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Genç Erkekler takımımız İl Şampiyonu olarak 24- 28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tokat ilinde yapılacak Anadolu Şampiyonasına doğrudan katılma hakkı elde etti. Yine alt yapılarda küçük erkekler basketbol takımımız ilk yılında il ikincisi, küçük bayanlar takımız ise il üçüncüsü olarak dereceye girdi. Umut ediyorum ki yeni başlayacak olan minikler ve büyükler liglerinde de buna benzer dereceler çıkacak.  Biz tüm ekip olarak elde ettiğimiz şampiyonluk ve dereceleri, sezon boyu bizlerden büyük desteğini bir an olsun esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na değerli ekibine ve kulüp yöneticilerimize armağan ediyoruz” dedi.