POTADA ŞAMPİYONLUK KUPASI ŞEHİTKAMİLLİ PERİLERİN ELİNDE YÜKSELDİ

YEŞİL  - SİYAHLILAR 3 SEZON ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLARAK BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciğince ortaklaşa organize edilen, Basketbol alt yapı liglerinde fırtına gibi esen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2014 – 2015 Sezonunda tamamlanan ilk lig olan küçük kızlar kategorisinde namağlup şampiyonluğunu ilan ederek, büyük bir sevinç daha yaşadı.  2000 -2001 doğumlu sporcularla son üç sezonda üç şampiyonluk elde eden yeşil – siyahlılar bu başarısını bölge şampiyonasında da sürdürmek istiyor. Yeşil – siyahlı şampiyonların teknik sorumlusu  Ecem Abuşoğlu,  2014 – 2015 sezonu  şampiyonluğu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Küçük kızlar kategorisinde yeni sezona bir önceki senenin şampiyonu ve hedefleri yüksek bir ekip ruhu ile başladık . Çok şükür ilk amacımız olan il şampiyonluğunu elde ettik. Şimdi sırada mart ayı içerisinde yapılacak bölge şampiyonası var. Bu şampiyondan da başarıyla ayrılarak Anadolu Şampiyonasına katılmak arzusu içerisindeyiz. Ümit ediyorum ki şampiyon kızlarımız bu hedefe de ulaşarak Gaziantep’i başarıyla temsil edecekler”  dedi.

 

ŞAMPİYONLUĞU BELEDİYE BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

2014- 2015 Sezonu Gaziantep Küçük Kızlar Kategorisi İl Şampiyonu olan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün Takım Kaptanı Gamze Nur Kuyumcu, şampiyonluğu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na armağan ettiklerini belirtti. Kuyumcu, “Şehitkamil Belediyespor Kulübünde eğitimimizi ve sportif mücadelemizi olabildiğince iyi şartlarda ve her iki kulvarda da başarıyla sürdürüyoruz. Tüm takım arkadaşlarım 2014 – 2015 Eğitim öğretim yılının ilk yarısını takdir alarak tamamladılar. Bir yanda da sportif alanda basketbol branşında kulüpler arası liglerde il şampiyonluğu elde ettik. Kulüpteki başarımızın yanı sıra Anadolu Yıldızları Liginde, şehrimizi grup şampiyonasında zirveye taşıdık. Tüm bunlar sistemli bir çalışmanın ve bizlere sunulan imkanların ve büyük desteklerin ürünüdür. Ben bu nedenle tüm takım arkadaşlarım adına başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanımız Sayın Memik Terlemez’e ve tüm yönetici ve antrenörlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tüm takım arkadaşlarımla birlikte kupayı sayın belediye başkanımıza armağan ediyoruz”  diye konuştu.

 

Kamil Ocak Spor Salonunda,  periler kupalarını Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın elinden alırken, sezon boyu kıyasıya süren rekabet yerini dereceye giren kulüpler arasında sporun ruhuna yakışır bir şekilde büyük bir dostluk ve kardeşlik ortamına bıraktı.