RABİA İLE HABİB KARDEŞLERE BAŞKAN FADILOĞLU SEVGİSİ

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN DÜLÜK VE ATABEK MAHALLELERİNE ZİYARET

Düllük mahallesine ziyaret gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle muhtarı Ahmet Kıtır ile birlikte engelli çocuğu bulunan İrfan Temiz’in evini ziyaret etti. İrfan Temiz ile bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, Temiz’in engelli kızı Zeynep için bir adet tekerlekli sandalye hediye etti. Çocuğu için getirilen tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden alan Baba İrfan Temiz’in mutluluğu gözlerinden okundu. Çocuğu için Şehitkamil Belediyesi’nden tekerlekli sandalye isteğinde bulunduğunu ve isteğinin yerine geldiğini dile getiren baba İrfan Temiz, “Bu zamana kadar hiç kimse bize böyle bir yardımda bulunmadı. Tekerlekli sandalye için Şehitkamil Belediyemize müracaatta bulunduk. Bunun üzerine Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu harekete geçerek engelli çocuğuma tekerlekli sandalye getirdi. Bunun için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

 

MİLLETİMİZİN EMANETİNİ YİNE MİLLETE DAĞITMA KONUSUNDA BİZLER GÖREVLENDİRİLDİK

Daha sonra Atabek mahallesine geçen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, burada ikamet eden Köroğlu ailesinin evine geçti. Burada engelli Habip ve Rabia kardeşleri ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bir tekerlekli sandalyede Habib’e hediye etti. Engelli vatandaşlara yardım etmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün Atabek mahallesine gelerek Rabia ve Habib’i ziyarete geldik. Doğuştan özürlü iki engelli kardeşimiz. Tabi çocuklarımız belli bir yaşa gelince ve kiloları da artınca ailelerin çocukları taşıması da zorlaşıyor.  Sağ olsun muhtarımız sayesinde haberdar olduk ve hemen çocuklarımıza tekerlekli sandalye ulaştıralım dedik. Şayet ihtiyaç duyulduğunda ikisine de ayrı tekerlekli sandalye vereceğiz. Tabi kızımızın kucakta taşınması daha kolay ama oğlumuzun kilosundan dolayı biraz sıkıntı oluyor. Bunun için tekerlekli sandalyemizi ikisine birden getirdik. Rabbim acil şifalar versin, devletimize zeval vermesin. Sayın Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda Şehitkamil Belediyesi olarak, her evin ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Tabi bunlar yine milletimizin malı. Milletimizin emanetini yine millete dağıtma konusunda bizler görevlendirilmişiz. İnşallah hayırlı işler yapabilirsek, vatandaşımızın hayır duasını almak bize yetiyor. Ben ailemize ve çocuklarımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

İSTEKLERİMİZ BELEDİYEMİZ TARAFINDAN GERİ ÇEVRİLMİYOR

Habib ve Rabia’nın babası Abdurrahman Köroğlu ise, “Çocuklarım şuan 19 yaşındalar. 10 yaşından beri kendilerini hastaneye götürüp getiriyoruz.  Devamlı havale geçiriyorlar. Bunun için Şehitkamil Belediyemize tekerlekli sandalye müracaatında bulunduk. Sağ olsun Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’da kendi elleriyle tekerlekli sandalye getirip teslim etti. İsteklerimiz belediyemiz tarafından geri çevrilmiyor. Bunun için Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. 

 

Atabek Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz ise; “Bu zamana kadar hiç kimse bize böyle bir yardımda bulunmadı. Tekerlekli sandalye için Şehitkamil Belediyemize müracaatta bulunduk. Bunun üzerine Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu harekete geçerek engelli çocuklarımıza tekerlekli sandalye getirdi. Kendilerine buradan teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz” ifadelerini kullandı.